Λοιπόν, αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε προσληφθεί για να παρακολουθήσει τη σύζυγος ενός άντρα, ανακάλυψε ότι έκανε σεξ με τον έφηβο γιο του.

Ο σύζυγος υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του τον απατάει γι ‘αυτό προσέλαβε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ.  Ο ντετέκτιβ σύντομα ανακάλυψαν ότι η 33χρονη Amber Telford είχε, στην πραγματικότητα, ερωτική περίπτυξη, και εντελώς συμπτωματικά με το γιο του..

Το παράνομο ζευγαράκι βρέθηκε στη σχολή χορού της Telford στο Teylorsville, στην περιοχή  Utah, κάτω από μια κουβέρτα και τα ρούχα τους σκορπισμένα σε όλο το πάτωμα. (Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…)

Η Mirror αναφέρει ότι το ζευγάρι συνουσιαζόταν στο αυτοκίνητό της, στο σπίτι της μητέρας της και στη σχολή χορού αλλά εκεί μόνο μία φορά. (Λες και αυτό έχει σημασία)

Η αστυνομία συνέλαβε την Telford, πρώην μαζορέτα του ΝΒΑ για την Utah Jazz, και αυτή καταδικάστηκε σε 30 ημέρες φυλάκισης αφότου ομολόγησε την ενοχή της, ότι είχε δηλαδή παράνομη σεξουαλική σχέση με έναν ανήλικο.

Η έκθεση στο δικαστήριο ανέφερε ότι το ζευγάρι ξεκίνησε το φλερτάρει, πριν ξεκινήσουν την σεξουαλική σχέση και ότι είχαν δει την Telford να παίρνει το αγόρι μέσα στη νύχτας και τον πήγαινε σε διάφορες τοποθεσίες για σεξ.

UNILADs Man Hires Private Detective, Catches Wife Cheating With Detectives Son image

UNILADs Man Hires Private Detective, Catches Wife Cheating With Detectives Son image

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας