,

Άνδρας στην Ηλεία έγινε «τύφλα» από το μεθύσι και έβαλε φωτιά στο σπίτι του!


Το απόγευμα της Τρίτης, 56 χρόνος άντρας από στον Άγιο Γεώργιο του Πύργου Ηλείας, αποφάσισε σε κατάσταση μέθης, να κάψει το ίδιο του το σπίτι. Άναψε φωτιά στο ισόγειο της μονοκατοικίας όπου κατοικούσε μόνος, και το σπίτι του 56 χρόνου καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

fotia_spiti_ilia

 

Ο δράστης συνελήφθη από τους άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, με την κατηγορία του εμπρησμού εκ προθέσεως.

 

fotia_spiti_ilia2


 

Ο 56 χρόνος 5 η ώρα, απόγευμα Τρίτης, αφού είχε γίνει στουπί από τα ξίδια, πάνω στο τσακίρ κέφι,  αποφάσισε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους (πιθανότατα προσωπικούς-οικογενειακούς) να κάψει το οίκημα που ναι μεν διέμενε μόνος του, άλλα ανήκει και στα αδέρφια του. Ο άντρας άναψε με αναπτήρα φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του, και το σπίτι που είναι 60 τετραγωνικά, λαμπάδιασε και κάηκε μέσα σε λίγα λεπτά. . Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινήθηκε άμεσα με τρία οχήματα και έξι άνδρες και έσβησε το φλεγόμενο σπίτι πριν αρπάξουν τα διπλανά σπίτια.Το σύννεφο που είχε σχήμα αντρικού οργάνου και έχει γίνει viral!

Ρώσος αυτοκτόνησε γιατί τα έριξε ΟΛΑ στο να σηκώσει το Euro η Γαλλία!