,

Αναζητούν στην Ξάνθη τον άνδρα που έσερνε στην άσφαλτο σκύλο τον οποίο είχε δέσει στο αμάξι του


Τον άνδρα που την Κυριακή 17 Απριλίου εντοπίστηκε σε δρόμο στο Εύλαλο Ξάνθης να σέρνει στην άσφαλτο ένα σκυλί, το οποίο είχε δέσει με σχοινί στο αυτοκίνητο του αναζητούν οι αρχές μετά από καταγγελία του Φιλοζωικού Ομίλου Ξάνθης (Φ.Ο.Ξ.).

Ο Γιάννης Δουκέλης αντιπρόεδρος του Φ.Ο.Ξ. εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι φιλοζωική ομάδα της πόλης «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» στην οποία και εστάλη αρχικά η φωτογραφία, που τράβηξε διερχόμενος οδηγός, επικοινώνησε μαζί τους και εκείνοι το μεσημέρι της Δευτέρας πήγαν στην Ασφάλεια και στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών και καταθέσαν ό,τι γνωρίζουν ζητώντας τον εντοπισμό του βασανιστή του ζώου.

Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται καθαρά ο αριθμός κυκλοφορίας του λευκού βαν εντούτοις στα αρχεία της Αστυνομίας βρέθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα κατοίκου της περιοχής κατόχου ίδιου οχήματος, που τα νούμερα του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου όσα τουλάχιστον φαίνονται καθαρά ταιριάζουν.


pinΞεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τολμηρό ψαρά να κολυμπάει τσίτσιδος αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι ένα ψάρι θα του έτρωγε το πουλάκι!

Παίρνει τις φλούδες από το λεμόνι και τις βάζει στις φτέρνες της. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!