,

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο και βρίσκετε στην Γερμανία


Στη Γερμανία βρίσκεται το »Pascha», o μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο. Στεγάζεται σε ένα 12όροφο κτήριο και οι χώροι του έχουν εμβαδόν 9.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η ιδιοκτησία του οίκου νοικιάζει 126 δωμάτια σε 7 ορόφους σε ιερόδουλες με κόστος 180 ευρώ την ημέρα. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται γεύματα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φορολογία.

Οι κοπέλες είναι πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων, με το 30% να είναι Γερμανίδες. Συνήθως κάθονται έξω από τα δωμάτιά τους όπου παζαρεύουν τους πελάτες από τους διαδρόμους.

Κάποιες από αυτές ζουν στα δωμάτια, ενώ άλλες νοικιάζουν και ένα δεύτερο δωμάτιο για διαμονή.

Ο οίκος ανοχής είναι ανοιχτός επί 24ώρου βάσεως και οι επισκέπτες για να εισέλθουν πληρώνουν είσοδο 5 ευρώ. Ένας από τους ορόφους προορίζεται για υπηρεσίες χαμηλού κόστους και ένας άλλος για τρανς ιερόδουλες.


Εντός του κτηρίου υπάρχει κανονικό ξενοδοχείο, strip club, και αρκετά μπαρ οργίων στον τελευταίο όροφο.

Ο οίκος διατηρεί μάλιστα και πολιτική εγγύησης σε πελάτες που θα δηλώσουν ότι οι υπηρεσίες δεν τους ικανοποίησαν.

Το 2008 το Pascha προσέφερε ελεύθερη είσοδο εφόρου ζωής σε όσους άνδρες θα δέχονταν θα κάνουν τατουάζ το λογότυπο του οίκου στο χέρι τους. Περίπου 40 άνδρες έκαναν τελικά το τατουάζ.

https://www.youtube.com/watch?v=dq_M9wWHqZI&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Ddq_M9wWHqZI&has_verified=1Ανέκδοτο: Το νυχτικό!

Έβαλε μπουκάλια coca colla στα πόδια του και αυτό που κατάφερε ήταν απλά απίστευτο!