,

Αυτά είναι τα 10 πιο τυχερά μέρη του κόσμου!


Υπάρχουν μέρη στον κόσμο που έχουν χαρακτηριστεί για την καλή τύχη που δίνουν σε όσους τα επισκέπτονται και μάλιστα εκατοντάδες τουρίστες τρέχουν εκεί για να πάρουν λίγη από αυτή την τυχη!

1. Romford

Το Romford βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο και λέγεται ότι είναι η πιο τυχερή πόλη της Βρετανίας, με το μεγαλύτερο αριθμό νικητών σε τυχερά παιχνίδια (πάνω από 50.000 λίρες ανά κάτοικο).

tyxeramerh1

2. Άγαλμα της Ιουλιέτας

Το χέρι της Ιουλιέτας πάνω στο στήθος της λένε ότι φέρνει τύχη και γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο τυχερά σημεία του κόσμου. Το άγαλμα βρίσκεται στην αυλή του γνωστού ως «Σπιτιού της Ιουλιέτας» στη Βερόνα.

tyxeramerh2

3. Ο τάφος του Victor Noir

Ο τάφος του γάλλου δημοσιογράφου στο Παρίσι έχει γίνει κάτι σαν σύμβολο γονιμότητας λόγω απλώς του γεγονότος ότι έχει μια αξιοσημείωτη… διόγκωση. Οι γυναίκες τρίβουν το σημείο για ένα παιδί.

tyxeramerh3

4. Petrinja

Ένα από τα πιο τυχερά μέρη στον κόσμο είναι η πόλη του Frano Selak στην Κροατία. Εκεί ζει ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Ο Selak λέγεται ότι έχει εξαπατήσει τον θάνατο επτά φορές από αεροπορικά δυστυχήματα μέχρι σοβαρά τροχαία.

tyxeramerh4

5. II Porcellino

Αυτό το χάλκινο γλυπτό από τον Pietro Tacca βρίσκεται στη Φλωρεντία και οι επισκέπτες τρίβουν το ρύγχος του αγριόχοιρου γιατί έτσι λένε ότι θα ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή στη Φλωρεντία.

tyxeramerh5

6. Γλυπτό Crazy Girls


Οι επισκέπτες του Λας Βέγκας νιώθουν συχνά την ανάγκη για λίγη τύχη και τι καλύτερο από το γλυπτό με τα τρελά κορίτσια! Από τελεί το τυχερό σημείο όσων παίζουν τυχερά παιχνίδια αφού το επισκέπτονται πριν πάνε να παίξουν.

tyxeramerh6

7. Fontanta Di Trevi

Το σιντριβάνι της Fontana Di Trevi βρίσκεται στη Ρώμη και η παράδοση λέει ότι οι επισκέπτες πρέπει να ρίξουν ένα νόμισμα πίσω από την πλάτη τους μέσα στο σιντριβάνι για καλή τύχη.

tyxeramerh7

8. Blarney Stone

Φιλώντας το Blarney Stone στην Ιρλανδία, μια ασβεστολιθική πλάκα στο Blarney Castle λένε ότι αποκτάς τύχη και κάποιο δώρο.

tyxeramerh8

9. Charging Bull

Οι όρχεις του ταύρου που καλλιτέχνησε ο Arturo Di Modica στην οικονομική περιοχή του Μανχάταν παραδοσιακά τρίβονται από τους περαστικούς για καλή τύχη. Αρκεί όπως λένε και μια φωτογραφία.

tyxeramerh9

10. «Τρύπα του Εξαδάχτυλου»

Πρόκειται για την περίφημη «τρύπα του Εξαδάχτυλου» στην Αγιά Σοδιά που υπάρχει πάνω σε μια κολόνα στο εσωτερικό του ναού. Αν βάλετε εκεί το δάχτυλό σας και το γυρίσετε, η ευχή που κάνετε θα πραγματοποιηθεί!

tyxeramerh10Η απρόσμενη εξέλιξη ενός χορού – Όλα αλλάζουν για τα θηλυκά όταν τελειώνουν τα λεφτά

Δείτε πως μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί με παπούτσι!