,

Αδελφές επανασυνδέονται ύστερα από τριάντα χρόνια, όταν ηφαίστειο εξερράγη στην Κολομβία!


Πριν από τριάντα περίπου χρόνια, στην Κολομβία εξερράγη ένα ηφαίστειο που σκότωσε περισσότερους από 20.000 ανθρώπους. Κάποιοι έχασαν τα ίχνη φίλων και συγγενών. Μια τέτοια ιστορία ήρθε στο φως, με δυο αδελφές που ξαναβρέθηκαν 30 χρόνια μετά από την έκρηξη που τις χώρισε.

Η μια ήταν τριών και η άλλη εννέα ετών όταν το ηφαίστειο Tolima εξερράγη τον Νοέμβριο του 1985. Η πόλη στην οποία ζούσαν σχεδόν καταστράφηκε από τη λάβα, τη λάσπη και τη στάχτη που ακολούθησαν την έκρηξη. Έτσι, χώρισαν οι δρόμοι τους.

Οι αρχές φρόντισαν τα κοριτσάκια, ξεχωριστά το ένα από το άλλο, και θεωρώντας πως είναι ορφανά, τις έδωσαν για υιοθεσία.

Τα δύο αδέλφια επανενώθηκαν όταν η μία από τις δύο, η Jaqueline Vasquez Sanchez, είδε στο Facebook ένα βίντεο από το ίδρυμα Armando Armero Foundation. Έδειχνε τη μικρότερη αδελφή της, τη Lorena Sanchez, να απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με επιζώντα μέλη της οικογένειάς της.

Η Jaqueline επικοινώνησε με το ίδρυμα και οι εξετάσεις DNA απέδειξαν πως εκείνη και η Lorena ήταν αδελφές.

Οι δύο γυναίκες, που είναι σήμερα 33 και 39 ετών, περιγράφουν ως εκπληκτική τη στιγμή της συνάντησής τους, αλλά και πολύ ψυχοφθόρα.


«Ήταν όμορφα, αλλά και στενόχωρα, επειδή πέρασαν 30 χρόνια από την τραγωδία για να βρω τι συνέβη με την αδελφή μου», είπε η Lorena και συνέχισε: «Έτσι, πρέπει να καλύψουμε 30 χρόνια από τις ζωές μας που είμαστε χωριστά».

«Είμαι ενθουσιασμένη, νευρική, επειδή δεν ξέρω μήπως νιώσω απόρριψη», περιέγραψε από την πλευρά της η Jaqueline τα συναισθήματά της. «αναρωτιέμαι αν θα με αγαπήσει. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτήν τη στιγμή», κατέληξε.

Οι γονείς των δύο γυναικών ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.

Δείτε την συγκινητική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=KFgyG1NVNK0Καινούργιος λογαριασμός στο Ινσταγρακ είναι προκλητικός με πλουσιόπαιδα της Αγγλίας!

Κοινωνικό πείραμα: Τις προτείνει να του δώσουν το σουτιέν τους και σαν αντάλλαγμα προσφέρει χρήματα…