,

Το… σήκωσε κι αυτό η Ίνα! Ελληνίδα η νικήτρια στα βραβεία πορνό DDF


Ανακοινώθηκαν οι νικήτριες στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής» πορνοστάρ στο δίκτυο ερωτικών ταινιών DDF.

Ανάμεσα στις υποψήφιες και μια Ελληνίδα, η Ina Sirina, η οποία σαγήνευσε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα πορνοστάρ ανακηρύχθηκε καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη.

Στην ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων γινόταν επίσης «τιμητική αναφορά για τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων» στην ελληνική συμμετοχή.

%ce%b2%cf%81%ce%b1

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Sirina TV, στο ρόστερ του οποίου ανήκει η Ελληνίδα πως ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα ‘Οργια στο ΚΤΕΠ», ήταν η πρώτη της ερωτική ταινία.


Η Ίνα είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η πορνοστάρ είναι το «Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες νυμφομανείς» και «Το Μπάτσελορ της Ίνας στο Μπαλί».

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων πορνοστάρ στην Ευρώπη που βρίσκονται στο δίκτυο ερωτικών ταινιών DDF.Αυτοί οι άνθρωποι είχαν μεγάλη έμπνευση και την «πλήρωσαν» τα κατοικίδια τους!

Τα όπλα δεν είναι για όλους – Αυτές οι γκάφες το αποδεικνύουν περίτρανα!