,

Δείτε τις 7 πόλεις που πληρώνουν μισθό στους κατοίκους τους, προκειμένου να μένουν εκεί!


Και όμως αυτές οι πόλεις που θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια, δίνουν χρήματα στους κατοίκους για να παραμείνουν στο συγκεκριμένο μέρος.  Τι θα λέγατε να ετοιμάζατε σιγά σιγά τη βαλιτσούλα σας και να εξερευνήσετε καινούργια μέρη που θα «εκτιμούν» την αξία σας και θα σας πληρώνουν και απο πάνω;

Δείτε τους προορισμούς αυτούς:

  1. Ντιτρόιτ, Πολιτεία του Μίσιγκαν, ΗΠΑΣχετική εικόνα

Το λεγόμενο Παρίσι της Δύσης,  έχασε την αίγλη του, το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, όπου αποτέλεσε ερημική περιοχή. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, η κυβέρνηση εισήγαγε ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Η πρόκληση του Ντιτρόιτ, η οποία προσφέρει 2.500 δολάρια σε επαγγελματίες διάφορων ειδικοτήτων προκειμένου να εργαστούν στην πόλη.

2. Αλάσκα, ΗΠΑΑποτέλεσμα εικόνας για αλασκα

Για όλους εσάς που είστε λάτρεις του χειμώνα, του χιονισμένου τοπίου, που αναζητείτε τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής μακριά από άγχος και μπορείτε να μείνετε σε περιοχή με χαμηλές θερμοκρασίες, ε τότε η ζωή στην Αλάσκα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μέρος να κατοικήσετε. Υπάρχει ένα ειδικό κυβερνητικό ταμείο, το οποίο πληρώνει επαγγελματίες προκειμένου να μείνουν στην Αλάσκα και να εργαστούν. Η μόνη προϋπόθεση είναι  να παραμείνουν εκεί για ένα χρόνο.

3. Η επαρχία Saskatchewan, ΚαναδάςΣχετική εικόναΗ επαρχία αυτή δίνει τη δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς απόφοιτους, να μείνουν στην περιοχή προσφέροντας τους το ποσό των 20.000 δολαρίων, ώστε να εργαστούν για 7 χρόνια εκεί.

4. Καταρράκτες του Νιαγάρα,Πολιτεία της Νέας Υόρκης,  ΗΠΑΑποτέλεσμα εικόνας για 4. Καταρράκτες του Νιαγάρα, ΗΠΑ


Η αμερικάνικη κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς απόφοιτους, να εργαστούν σε τοπικές επιχειρήσεις κοντά στον καταρράκτη για δύο χρόνια, προσφέροντάς τους το ποσό των 7.000 δολαρίων.

5. Ponga, Αστούριας, Ισπανία

Αυτό το πανέμορφο χωριό, είναι ένα από τα παλαιότερα της χώρας. Για να προσελκύσει τους νέους και να αναζωογονήσει την τοπικής οικονομία, η κυβέρνηση προσφέρει 3.000 ευρώ σε ζευγάρια που θα μετακομίσουν στο μέρος. Επιπροσθέτως, δίνει επίδομα 3.000 ευρώ για κάθε πλασματάκι που γεννιέται.

6. Ουτρέχτη, ΟλλανδίαΑποτέλεσμα εικόνας για Ουτρέχτη

Η Ολλανδία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα κοινωνικά πειράματά της. Και ένα από αυτά είναι ένα πείραμα στο οποίο θα δοθεί σε κάθε κάτοικο της πόλης οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ.

7. Κέρτις, πολιτεία της Νεμπράσκα, ΗΠΑΑυτή η αμερικάνικη πόλη προσφέρει δωρεάν γη για να χτίσει κάποιος σπίτι σε αντάλλαγμα μια καλή ιδέα που θα προωθήσει την ανάπτυξη των τοπικών υποδομών και του πολιτισμού.

ΠΗΓΗ: adme.ruΟδηγός χτυπάει ποδηλάτη με το αυτοκίνητο του και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος

Τράβηξε το καζανάκι και αυτό που εμφανίσθηκε από μέσα δεν το πίστευε κανείς