,

Δείτε τη λίστα με τους πιο επικίνδυνους προορισμούς στον κόσμο!


Αν οι διεθνείς εξελίξεις σας έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια για τα ταξίδια στο εξωτερικό τότε ίσως ο χάρτης που αναπαριστά τα πιο επικίνδυνα και τα πιο ασφαλή μέρη του κόσμου, σας βοηθήσει. Το 72% των ανθρώπων πιστεύουν πως οι ταξιδιωτικοί κίνδυνοι είναι πολύ περισσότεροι για το 2017 απ’ ότι ήταν το 2016.

Στην κορυφή των πιο επικίνδυνων προορισμών βρίσκονται η Συρία, το Αφγανιστάν, η Υεμένη, η Λιβύη, η Σομαλία, το Νότιο Σουδάν και το Τιμπουκτού.  Ενώ στο αντίθετο άκρο, με τις πιο ασφαλείς χώρες, βρίσκονται η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Δανία, η Ελβετία και η Σλοβενία.

Το επίπεδο επικινδυνότητας προέκυψε από τη δυνατότητα κάθε κυβέρνησης για έλεγχο και τις απειλές διαφόρου είδους βίας κατά των ταξιδιωτών!

char


Υπάρχουν πέντε ζώνες επικινδυνότητας: η πράσινη ζώνη με ασήμαντο επίπεδο κινδύνου, η κίτρινη με χαμηλό επίπεδο, η πορτοκαλή με μεσαίο επίπεδο επικινδυνότητας, η κόκκινη με υψηλό κίνδυνο και η σκούρα κόκκινη με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Στη γκρι ζώνη βρίσκονται οι χώρες με γρήγορα αναπτυσσόμενο επίπεδο κινδύνου.

travel-risk-map-international-sos-1

travel-risk-map-international-sos-3

travel-risk-map-international-sos-4

travel-risk-map-international-sos-5

travel-risk-map-international-sos-6

 Γιατρός προσπάθησε να τσιτσιδώσει ασθενή αλλά αυτή δεν του … έκατσε!

10 ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΓΡΙΦΟΙ για να «γυμνάσεις» το ΜΥΑΛΟ!