,

Ταξίδι στο Ντουμπάι – ο απόλυτος προορισμός!


Το Ντουμπάι, ένας από τους πιο πολυτελείς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ανήκει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αποτελεί το εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας.

Αν λατρεύετε την πολυτέλεια και το glamour τότε σίγουρα η εκσυγχρονισμένη του πλευρά που συνάδει απόλυτα με τον 21 αιώνα θα σας κερδίσει! Αν όμως επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με την παράδοση υπάρχει και η παραδοσιακή πλευρά του Ντουμπάι που μπορείτε να ανακαλύψετε!

Δείτε εδώ τα δέκα μέρη που πρέπει να συμπεριλάβετε στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ντουμπάι!

  1. Burj Khalifa: το ψηλότερο κτίριο του κόσμου ύψους 829.8 μέτρων και 124 ορόφους 

2. Dubai Fountains

3. Burj al Arab: το ψηλότερο και μάλλον ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου («το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο»). Αν δεν μπορείτε να μείνετε προσπαθήστε τουλάχιστον να δειπνήσετε σε ένα από τα δύο μοναδικά εστιατόρια του.

4. Palm Islands

5. The World Dubai: ένα τεχνητό αρχιπέλαγος στο σχήμα του παγκόσμιου χάρτη με 300 μίνι νησιά

6. Jumeirah Beach


7. Dubai Creek: πρόκειται για ένα  ποτάμι που χωρίζει την πόλη σε δύο μέρη (Deira, Bur Dubai)

8.  Dubai Museum: το μουσείο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα (Al-Fahidi Fort)

9. Dubai Mall: μια βόλτα στο υπερπολυτελές εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι είναι υποχρεωτική, εκεί θα βρείτε τεχνητή πίστα σκι, σινεμά και μια είσοδο για το Burj Khalifa

10. Dubai Marina: μόλις 3 χιλιόμετρα μακρυά από τον περσικό κόλπο, είναι η μεγαλύτερη τεχνητή μαρίνα στον κόσμοΔεν άντεξε άλλο και επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα

ΑΗΔΙΑ – Δείτε τί βρήκε μέσα στις φτερούγες κοτόπουλου διάσημος Αμερικανός αθλητής