,

Δείτε εδώ τους καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς!


Το καλοκαιράκι φεύγει σιγά σιγά (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί ο καιρός μπορεί να κάνει και τα δικά του), γι’ αυτό αν θέλετε να κάνετε κάποια εκδρομή θα σας πρότεινα να διαλέξετε έναν πιο φθινοπωρινό προορισμό. Ελπίζω μόνο να μην ξεσηκωθείτε!


  1. Το Ναύπλιο είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε! Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, κι έτσι δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας στις μετακινήσεις, και σίγουρα είναι ένας προορισμός που δεν θα σας απογοητεύσει ότι καιρό και να κάνει.
  2. Μια ακόμα πολύ καλή επιλογή κοντά στην Αθήνα είναι η Εύβοια, με υπέροχα τοπία και αμέτρητες επιλογές καθώς πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο νησί. 
  3. Καρπενήσι! Εκεί θα χορτάσεις πράσινο και θα πιεις αρκετό τσίπουρο αν είσαι φίλος του. Δεν πρέπει να ξεχάσεις να επισκεφτείς τη λίμνη Κρεμαστών και το φαράγγι Πάντα Βρέχει.
  4. Το Πήλιο είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα σε ένα μοναδικό τοπίο.
  5. Και τέλος σας προτείνω τη Μονεμβασιά όπου θα περπατήσετε ανάμεσα σε ειδυλλιακά και γραφικά σοκάκια.Monemvasia3 by evlahos.jpgΖητήθηκε από κοπέλες να δείξουν δημόσια το στήθος τους για $100 – Άραγε θα πέσουν τόσο χαμηλά;

Κοπέλα από τη Κορέα ανεβάζει τη θερμοκρασία με τον τρόπο που παίζει… μπέιζμπολ!