,

Βρέθηκαν σε site γνωριμιών αλλά στην πορεία κατάλαβαν ότι δεν ήταν και τόσο άγνωστοι!


«Συναντηθήκαμε στο πρώτο ραντεβού, νομίζοντας ότι είμαστε εντελώς άγνωστοι!» δήλωσε η Έιμι Γκίμπερσον για τη σχέση της με τον Τζάστιν Πάουντερς.

Μετά το πρώτο ραντεβού έγιναν αχώριστοι! Σύντομα όμως ανακάλυψαν ότι η πρώτη γνωριμία τους δεν ήταν αυτή που πίστευαν.

Σε μια συνάντηση με φίλους που είχαν συνέβη κάτι φοβερο:  «Δεν είχε περάσει ένας μήνας και βρισκόμασταν στον δρόμο για να συναντήσουμε κάποιους φίλους, συζητώντας για τα ονόματά μας ή κάτι τέτοιο. Ο Τζάστιν είπε ότι πάντα του άρεσε το όνομα Έιμι γιατί το όνομα του πρώτου του έρωτα στο νηπιαγωγείο ήταν Έιμι».

Η επόμενη ένδειξη εμφανίστηκε ένα μήνα μετά, επεσήμανε η Γκίμπερσον: «Ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ο Τζάστιν μου έδειξε ένα σημάδι στο φρύδι του. Είπε ότι έπεσε όταν ήταν στο καλό παλιό νηπιαγωγείο Sunshine».


Τότε ήταν που συνειδητοποίησαν ότι ήταν μεγάλη η πιθανότητα να πήγαιναν στο ίδιο νηπιαγωγείο όταν ήταν μικροί. Αφού αναζήτησα φωτογραφίες από το σχολείο επιβεβαίωσαν τα όσα πίστευαν!

«Πετούσα στα σύννεφα όταν ανακάλυψα ότι ο άνδρας με τον οποίο είμαι ερωτευμένη, δεν είναι απλώς ένας άνδρας. Είναι ένας άνδρας που τον ξέρω σ’ όλη μου τη ζωή».Μητέρα βουτάει σε παγωμένα νερά το 3 μηνών μωρό της για τον πιο απίστευτο λόγο

Βίντεο που προκαλεί πανικό! Σκαρφάλωσε χωρίς σχοινιά στον Πύργο του Άιφελ