,

Βίασε 2χρονο κοριτσάκι αλλά δεν του έφτανε μόνο αυτό – Διαβάστε την τρομακτική συνέχεια


Σε 200 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας βιαστής δίχρονου κοριτσιού. Ο Έρικ Μάστερ, πρώην υπάλληλος στην Αμερικανική Ακτοφυλακή, το 2012 βίασε σε μοτέλ του Μίσιγκαν ένα κοριτσάκι 18 μηνών.

Έδεσε τα χέρια και τα πόδια της στο κρεβάτι και προέβη σε μια σειρά από ειδεχθείς πράξεις πριν βιάσει και σεξουαλικά το κορίτσι. Ο Μάστερ μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις τους και στο τέλος έστειλε το βίντεο σε άλλους παιδόφιλους σε δίκτυο ανταλλαγής εικόνων και βίντεο παιδικής κακοποίησης.

Το διεστραμμένο έγκλημά του ανακάλυψε το FBI το οποίο βρήκε το βίντεο της πράξης του σε υπολογιστή άλλου παιδόφιλου και έτσι κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Ο κ. Μάστερ, πριν το έγκλημά του το 2012, ήταν ήδη στη φυλακή καθότι είχε παρενοχλήσει μια 17χρονη μαθήτρια.

«Είσαι πραγματικά ένας διαβολικός άνθρωπος και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ποτέ ξανά δεν θα εμφανιστείς στην κοινωνία» ανέφερε ο δικαστής Μάρκ Τρουσόκ στον κ.Μάστερ κατά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης.


«Πήρες ένα μικρό κορίτσι 18 μηνών, ένα μικρό αθώο κορίτσι, σε ένα μοτέλ, με έναν συγκεκριμένο σκοπό, με μια κάμερα και με δεσμά. Έγδυσες το μικρό κορίτσι με την πρόθεση να το βιάσεις […] Δεν υπάρχει δικαιολογία για ότι έκανες» συνέχισε ο δικαστής.

 

 Αυτοί οι άνθρωποι είναι σίγουρα η προσωποποίηση της τεμπελιάς! Δείτε και σίγουρα θα γελάσετε πολύ!

Ανέκδοτο: Τον γιο σας τον φωνάζουν… Μαίρη