Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή αποφάσισε το δικαστήριο για μια γυναίκα από την Αυστραλία που κατηγορείται πως έκαψε το πέος του συντρόφου της με το ισιωτικό μαλλιών για να τον τιμωρήσει που την απάτησε.

Ο λόγος για την 22χρονη Bronwyn Joy Parker η οποία ομολόγησε την ενοχή της για την πρόκληση εγκαυμάτων τρίτου βαθμού στα γεννητικά όργανα του συντρόφου της.

«Το πέος του θα μείνει σημαδεμένο για πάντα και θα αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα, όπως το εάν θα επανέλθει η κανονική λειτουργία του, όπως και ψυχολογικά θέματα που σχετίζονται με την πρόκληση βλάβης σε μια τέτοια ευαίσθητη περιοχή», δήλωσε ο δικαστής προσθέτοντας πως το έγκλημα της Parker είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Η 22χρονη ακούμπησε τον σύντροφό της με το σίδερο μαλλιών μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και, όπως είπε στην αστυνομία, νόμιζε πως θα ήταν σαν να καίγεται από τον ήλιο.

Το θύμα υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού και χρειάστηκε νοσηλεία σε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Αδελαΐδας. Ο μάλλον πρώην σύντροφός της χρειάστηκε νοσηλεία σε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Αδελαΐδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω Facebook και η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης.

«Τον κακοποιούσες τακτικά- και σωματικά- όταν υποπτευόσουν ή σου ομολογούσε πως είχε υπάρξει άπιστος», πρόσθεσε ο δικαστής απευθυνόμενος προς την 22χρονη, «ζήλευες πολύ τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του».

Η σχέση του ζευγαριού είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που οι δυο τους συμφώνησαν πως αν το θύμα απατήσει ποτέ τη σύντροφό του θα της επιτρέψει να του κάψει τους όρχεις με το ισωιτικό μαλλιών, όπως γράφει ο Independent.

Όταν η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε πως ο σύντροφός της είχε περάσει δύο νύχτες με την πρώην του και είχε κάνει σεξ μαζί της, του υπενθύμιζε την υπόσχεσή του.

Του είπε να γδυθεί κι εκείνος το έκανε, εκείνη πήρε το ισιωτικό και έβαλε το πέος ανάμεσα στις πλάκες του για λίγο…Αφήστε το σχόλιό σας