Όταν πρόκειται για σχέσεις, οι άνθρωποι επιλέγουν τον σύντροφό τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν κάποιον που μπορεί να τους κάνει να γελάσουν, κάποιον που να μοιράζεται τις ίδιες αξίες με αυτόν, κάποιος που να μπορούν να μιλήσουν και γενικά κάποιον που να τους κάνει ευτυχισμένους. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι ασχολούνται περισσότερο με επιφανειακά πράγματα όπως πόσος είναι ο μισθός του άλλου.

Σε αυτήν την ιστορία, η οποία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, μια νεαρή γυναίκα απορρίπτει έναν άνδρα γιατί βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι δεν βγάζει αρκετά χρήματα. Περάσανε τα χρόνια και η γυναίκα έχει ακόμη τις ίδιες αξίες και πιστεύω όμως κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη για τον άνθρωπο που απέρριψε…

Ένα φτωχό αγόρι ήταν ερωτευμένος με την κόρη ενός πλούσιου ανθρώπου. Ήταν τόσο ερωτευμένος που της έκανε πρόταση γάμου. Ωστόσο, η πλούσια κοπέλα τον απέρριψε και είπε, με ένα ύφος γεμάτο ειρωνεία «Ο μηνιαίος μισθός σου είναι ισοδύναμος με τα καθημερινά έξοδά μου. Πώς εσύ περιμένεις από μένα να παντρευτεί κάποιον σαν εσένα; Δεν μπορώ ποτέ να σε αγαπήσω οπότε ξέχασε με. Πήγαινε βρες κάποια στο δικό σου επίπεδο να παντρευτείς. «

Όπως ήταν φυσικό το αγόρι πληγώθηκε αλλά συνέχισε την ζωή του και περίπου 10 χρόνια αργότερα συναντήθηκαν τυχαία σε ένα εμπορικό κέντρο.

f780e641-ed2f-49fd-a7f8-bf772c5743a0

 

Αυτή αμέσως αναγώρισε τον άντρα και του είπε:

«Γειά πώς είσαι? Είμαι παντρεμένη τώρα με έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο, και ο μισθός του είναι $ 15.700 το μήνα! Μπορείς να το φανταστείς; «

Ο άντρας φαίνεται να είναι εμφανώς αναστατωμένος, αλλά πριν προλάβει να απαντήσει, ο πλούσιος σύζυγος της κυρίας επέστρεψε και είπε:

«Κύριε; καλό απόγευμα! Βλέπω γνωρίσατε τη γυναίκα μου! «

Ο άντρας απάντησε:

«Καλησπέρα σας, κύριε …;»

«Κύριος. Κάρτερ, κύριε! «

Ο σύζυγος στη συνέχεια στράφηκε προς τη σύζυγό του και είπε,

«Αγάπη μου, θα ήθελα να γνωρίσεις το αφεντικό μου. Κατέχει  τα $ 100 εκατομμύρια της εταιρείας που δουλεύω. «

Ο άνθρωπος που είχε απορριφθεί 10 χρόνια πριν στάθηκε και χαμογέλασε. Λίγο αργότερα, είπε:

«Πρέπει να φύγω τώρα. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον σας και χάρηκα που σας έιδα.»

Η κυρία στάθηκε σαστησμένη και το ζεύγος κοίταξε τον άνδρα, όπως ο ίδιος έφυγε από το εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον άντρα της και είπε:

«Αυτός είναι το αφεντικό σου;»

και ο σύζυγος απάντησε:

«Ναι, αγάπη μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά η ζωή του είναι μια αρκετά θλιβερή ιστορία. Μου έχει εκμυστηρευτεί, ότι η αγάπη της ζωής του τον παράτησε, επειδή αυτός δεν ήταν πλούσιος. Λόγω αυτού του γεγονότος εργάστηκε πολύ σκληρά και έχει καταφέρει να γίνει ένας πολυ-εκατομμυριούχος άνθρωπος των επιχειρήσεων. Αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει από τη στενοχώρια και εξακολουθεί να είναι άγαμος.

Πόσο τυχερή θα ήταν αυτή η γυναίκα αν είχε παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο;»

Η γυναίκα σοκαρίστηκε και έχασε τελείως τα λόγια της.

 

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας