26 Απριλίου 2006. Φορτηγό συγκρούεται με βαν γεμάτο φοιτητές και μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου Taylor στην Ιντιάνα. Βρήκαν ακαριαίο θάνατο 5 άνθρωποι. Ανάμεσα στα θύματα βρέθηκε και το όνομα της Whitney Cerak Wheeler. Μια φοιτήτρια που νοσηλεύοταν σε κρίσιμη κατάσταση αναγνωρίστηκε ως η 22χρονη Laura Van Ryn. Η διπλή λάθος ταυτοποίηση στιγμάτισε τις ζωές των 2 οικογενειών και συγκλόνισε τον κόσμο.

Η οικογένεια της Laura Van Ryn βρισκόταν για 5 εβδομάδες στο πλευρό της στο νοσοκομείο. Όταν μια μέρα χασμουρήθηκε παρατήρησαν ότι τα δόντια της φαίνονταν διαφορετικά. Με κάποια άλλα μικρά στοιχεία κατέληξαν στο συγκλονιστικό συμπέρασμα.

Η ομοιότητα της Whitney Cerak Wheeler και της Laura Van Ryn οδήγησε τον ιατροδικαστή στη λάθος ταυτοποίηση του θύματος στο τραγικό τροχαίο.

«Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;» τη ρώτησε η μεγαλύτερη αδερφή της Laura. «Whitney». Ήταν η στιγμή που οι Van Ryn συνειδητοποίησαν πως είχαν χάσει την κόρη τους και οι Cerak βρήκαν την κόρη που νόμιζαν πως είχαν θάψει ένα μήνα νωρίτερα.

Το 2010 και τέσσερα χρόνια αφότου κηρύχθηκε νεκρή, η Whitney Cerak Wheeler παντρεύτηκε τον φίλο της Matt στον ναό όπου οι γονείς της είχαν τελέσει την κηδεία της. Μητέρα τριών παιδιών σήμερα, βρέθηκε ξανά με την οικογένεια της Laura Van Ryn.

Οι δύο οικογένειες παραμένουν κοντά παρά το γεγονός ότι η Whitney Cerak Wheeler δεν θυμάται ότι οι γονείς της Laura Van Ryn έμειναν στο πλευρό της στο νοσοκομείο για 5 εβδομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας