,

Τελικά το ταξίδι των Βρετανών από την Αγιά Νάπα στην Συρία


Αποκλείουν κατηγορηματικά οι αρμόδιες κυπριακές αρχές το ενδεχόμενο οι τρεις νεαροί Βρετανοί να πήγαν «κατά λάθος» στη Συρία.

Μάλιστα το πλοιάριο που παρουσιάζουν σε φωτογραφία να είναι αυτό με το οποίο πήγαν στη Συρία είναι καθηλωμένο για επισκευή εδώ και πολλούς μήνες.

Τελικώς ένας εκ των πρωταγωνιστών παραδέχθηκε στο Facebook ότι το δήθεν ταξίδι στη Συρία ήταν «πλάκα».

Η ιστορία των νεαρών που δημοσιεύθηκε σε βρετανικές εφημερίδες έχει ως εξής: Ο Alex McCormick, ο James Wallman και ο Lewis Ellis εργάζονται σε κλαμπ στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο να κάνουν μια σύντομη περιήγηση με κάποιο τουριστικό σκάφος για να δουν τα δελφίνια στα ανοικτά της Κύπρου. Ωστόσο επειδή είχαν μεθύσει την προηγούμενη ημέρα είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους τα εισιτήρια και έτσι μπήκαν σε ένα άλλο καράβι.

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους το ταξίδι διήρκεσε 9 ώρες και βρέθηκαν στην Ταρτούς της Συρίας όπου τους εντόπισαν Ρώσοι που τους ανέκριναν. Ισχυρίστηκαν ότι η ιστορία για το μεθύσι έγινε πιστευτή και έτσι τους άφησαν να επιστρέψουν στην Κύπρο.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πλοία από την Αγία Νάπα που να πηγαίνουν στη Συρία, ενώ θεωρείται αδιανόητο να ανέβει κάποιος σε ένα πλοίο και κανείς να μην τον ελέγξει και να μην ρωτήσει για τον προορισμό του.


Όπως και αν έχουν τα πράγματα οι τρεις νεαροί Βρετανοί έγιναν διάσημοι στην πατρίδα τους με φωτογραφίες τους να δημοσιεύονται σε εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

napa_gone_wrong_1Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Κριού

Φανατικός του γυμναστηρίου θηλάζει κάθε ώρες την σύντροφό του!