,

Στο ψυχιατρείο πρώην εστεμμένη μετά τον βιασμό του συντρόφου της από τους δύο κολλητούς του!


Σοκ προκαλεί η είδηση της εισαγωγής πανέμορφης μελαχρινής στο ψυχιατρείο.

Η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, η οποία μεσουρανούσε πριν μια πενταετία στο χώρο της μόδας, έγινε πρωταγωνίστρια σε μια βραδιά οpγίων μαζί με τον αγαπημένο της και γόνο πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας. Ωστόσο, η βραδιά αυτή εξελίχθηκε σε εφιάλτη, καθώς εκείνος έπεσε θύμα βιασμού από δύο φίλους του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι θέλησε να κάνει πιο «πικάντικη» την ερωτική ζωή του και αποφάσισε να συμμετάσχει σε… ερωτικό τετράγωνο με δύο νεαρούς, φίλους του επιχειρηματία.

Τα ερωτικά παιχνίδια τους έγιναν υπό την επήρεια ναρκωτικών και, μάλιστα, αφού προηγουμένως η παρέα έκανε χρήση πολύ μεγάλης ποσότητας special K, ναρκωτικού που προκαλεί ακόμη και ολική απώλεια των αισθήσεων. Η καλλονή και ο αγαπημένος της βρέθηκαν κάποια στιγμή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και στη συνέχεια έχασαν κάθε επαφή με το περιβάλλον…

Παρόλα αυτά, μέσα στην «παραζάλη» της, το μοντέλο αντιλήφθηκε ότι ο σύντροφός της έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο κολλητούς του. Η ίδια λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της παρακολουθούσε ανήμπορη τους δύο νεαρούς άνδρες να έρχονται σε παρά φύσιν επαφή μαζί του και να τον υποβάλλουν σε έναν μαραθώνιο βιτσιόζικων εpωτικών παιχνιδιών, ενώ εκείνος ήταν ανίκανος να αντιδράσει.

Το επόμενο πρωί ο επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε στην αγαπημένη του ότι αισθανόταν φοβερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, χωρίς να θυμάται απολύτως τίποτε από όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη νύχτα. Εκείνη, ακόμη συγκλονισμένη από όσα είχε δει, του αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια την αλήθεια, ζητώντας του επίμονα να καταγγείλουν στην Αστυνομία όσα έγιναν. Ο νεαρός, φοβούμενος τον διασυρμό, την παρακάλεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.


Η όμορφη κοπέλα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, λίγο καιρό μετά, κατέληξε σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Αττικής, όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόμενη, σε μια προσπάθεια να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, καθώς συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου.

Εκείνες τις ημέρες, φανερά καταβεβλημένη, εμπιστεύτηκε σε κάποιους δικούς της ανθρώπους ότι μόλις ορθοποδήσει, σκοπεύει να κινηθεί νομικά και να ζητήσει αποζημίωση εναντίον των δύο νεαρών που κακοποίησαν άγρια τον σύντροφό της, με την ίδια μάρτυρα της αποτρόπαιης πράξης τους.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί μετά το περιστατικό. Η κοπέλα, μάλιστα, απείχε τους τελευταίους μήνες από όλα τα κοσμικά events της Αθήνας, ενώ και η απουσία της από την κοσμική Μύκονο, όπου έκανε τα καλοκαίρια διακοπές διαρκείας, έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα.Παίκτρια του X Factor έδειξε live τα οπίσθια της στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα Στικούδη «έσκασε» σχεδόν τσίτσιδη στα MAD VMA !