,

Στη φωτογραφία βλέπετε ένα ερωτευμένο ζευγάρι – Η ανατριχιαστική ιστορία τους όμως θα σας σοκάρει


Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο όμορφα. Ο άντρας της εικόνας είναι ο κατά συρροή δολοφόνος Michael Gargiulo και η αστυνομία αναζητεί τη γυναίκα που τον αγκαλιάζει.

Ο 30χρονος είναι φυλακισμένος έδώ και 7,5 χρόνια ενώ περιμένει την έναρξη της δίκης του για τη δολοφονία 3 γυναικών καθώς και την απόπειρα φόνου μιας ακόμα γυναίκας, της Michelle Murphy.

Η δράση του ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, το Ιλινόι των ΗΠΑ, όταν σκότωσε με 12 μαχαιριές τη 18χρονη Tricia Pacaccio, αδερφή ενός καλού του φίλου, και παρά το γεγονός πως τα στοιχεία έδειχναν πως αυτός ήταν ο βασικός ύποπτος, ο ίδιος δεν κατηγορήθηκε, μέχρι το 2011.

Αμέσως μετά το έγκλημα μετακόμισε στο Χόλιγουντ και ξεκίνησε να δουλεύει ως μπράβος και επισκευαστής κλιματιστικών και ξεκίνησε να κάνει παρέα με την Ashley Ellerin η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη από τη συγκάτοικό της το 2011.

Η Maria Bruno, συγκάτοικος της Ellerin λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, 10 μέρες αφότου είχε μετακομίσει στην ίδια πολυκατοικία με τον Gargiulo, ενώ το πτώμα της, όπως και της πρώην συγκατοίκου της, είχε τοποθετηθεί σε σεξουαλική στάση.

Η Murphy είναι το μόνο από τα θύματα του 39χρονου που επέζησε και ξύπνησε όταν εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει.


Η νεαρή γυναίκα πρόκειται να αποτελέσει και τη βασική μάρτυρα στη δική του. Βέβαια, υπάρχουν και θύματα που οι αρχές δεν γνωρίζουν, αλλά προσπαθούν να αναγνωρίσουν, μιας και έχουν βάσιμες υποψίες ότι ο δολοφόνος κρύβει και άλλα εγκλήματα πίσω του.

2318720 περίεργες φωτογραφίες που δεν είναι photoshop!

Ένας εφιάλτης με το πιο όμορφο τέλος – Η παράλυτη νύφη που περπάτησε την ημέρα του γάμου της