,

Το σπυράκι στη γλώσσα κόστισε τη ζωή της 16χρονης Μαρίας!


Δυστυχώς για τη 16χρονη Μαρία, ούτε εκείνη αλλά ούτε και οι γονείς της έδωσαν την πρέπουσα σημασία στο σπυράκι που είχε βγάλει στη γλώσσα το οποίο εξελίχθηκε σε μια μορφή καρκίνου.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Μαρίας, μιλάει στο Πρώτο Θέμα και δηλώνει: Η Μαρία  μου από  τη πρώτη  στιγμή  γνώριζε το πρόβλημά της . Ήταν ένα δυνατό κορίτσι κι  ας ήταν μόλις 16 ετών. Και  εμείς  η οικογένειά της , που μείναμε  πίσω είμαστε πολύ δυνατοί  άνθρωποι  και γνωρίζουμε  ότι  το κοριτσάκι μας   βρίσκεται  στην αγκαλιά  της Παναγίας  και μας βοηθάει  από εκεί  ψηλά. Στην αρχή μου  είχε  παραπονεθεί  ότι  την  ενοχλούσε  ένα   σπυράκι στη  γλώσσα   αλλά  δεν δώσαμε  αμέσως  σημασία.Δεν ανησυχήσαμε. Όταν είδαμε ότι αυτό δεν  εξαφανιζόταν και την ενοχλούσε πιο πολύ, αποφασίσαμε να πάμε σε γιατρό. Πήραμε κομμάτι για βιοψία. Τα αποτελέσματα δεν τα περιμέναμε. Πάθαμε σοκ. Που να φανταστούμε ότι ένα σπυράκι θα ήταν όγκος καρκίνου.

Η ίδια δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή εκείνη και ο άντρας της, είπαν στην κόρη τους την αλήθεια για το τι συμβαίνει: Από  τη πρώτη στιγμή το γνώριζε  η  Μαρία μου, δεν της  το  κρύψαμε. Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτή   η μορφή καρκίνου, όπως  μας  είπαν  ήταν αντιμετωπίσιμη . Παρόλο που ήταν στην αρχική του μορφή δεν το προλάβαμε. 


Για δύο χρόνια η Μαρία έδινε άνιση μάχη με το «τέρας» του καρκίνου, τελικά δεν βγήκε νικήτρια.

Η μητέρα της προσθέτει: Σε  καμία περίπτωση δεν πήγαινε το μυαλό μας στο μοιραίο. Αυτός  ο Γολγοθάς κράτησε  δυο ολόκληρα  χρόνια  με τη Μαρία μου να στέκεται  βράχος απέναντι στο πρόβλημά της και κάθε μέρα  να μας  χαμογελά και να μας  λέει  ότι όλα θα περάσουν. Εκεί που πιστεύαμε ότι τα πράγματα λίγο καλυτερεύουν , ξαφνικά αυτό  υποτροπίασε  πολύ  γρήγορα με αποτέλεσμα το κοριτσάκι μου να φύγει από τη ζωή  πολύ νωρίς. Ότι και να κάναμε,  πιστεύω ότι ήταν γραφτό  η Μαρία μου  να φύγει από κοντά μας  και να γίνει ένας άγγελος!

 24 Περιπτώσεις κατά τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο που τους έκανε να νιώσουν αμήχανα.

Τρομακτική επίθεση λιονταριού σε θηριοδαμαστή την ώρα της παράστασης