,

Σοκαριστική εξομολόγηση ενός παιδόφιλου: Δεν είμαι τέρας, αλλά βαριά ανάπηρος!


Ο Νίκερσον από το Τενεσί των ΗΠΑ εξομολογείται μπροστά στην κάμερα:Είμαι παιδόφιλος. Δεν είμαι τέρας!Ποτέ μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει σεξουαλικά κανένα πλάσμα και ποτέ δεν θα το κάνω. Δε βλέπω πορνογραφία με μικρά αγγελούδια, δε θα το κάνω ποτέ. Υπακούω στους νόμους, τους σέβομαι, όπως σέβομαι την άποψη της κοινωνίας για το θέμα αυτό. Κατανοώ και συμφωνώ απόλυτα με αυτό!paid1

Ο ίδιος ομολογεί πως τον έλκουν σεξουαλικά τα μικρά πλάσματα. Δηλώνει ότι δεν έχει αγγίξει κανένα και δεν έχει εκπληρώσει καμία από τις επιθυμίες του. Θεωρεί πως οι παιδοφιλία είναι αναπηρία και τα άτομα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως βαριά ανάπηροι και όχι να θεωρούνται τέρατα.

Η απόφασή του να εξομολογηθεί έχει ως στόχο να ενθαρρύνει και άλλους παιδόφιλους να αναζητήσουν βοήθεια και να δεχτούν υποστήριξη για τη σεξουαλική τους κλίση και θεωρεί ότι η παιδοφιλία είναι καλύτερα να γίνεται κατανοητή ως «σεξουαλικός προσανατολισμός».paid3

Ο 43χρονος, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς το δεξί του χέρι, είναι διαχειριστής φόρουμ για παιδόφιλους που αφορά σε «ενάρετους και ηθικούς παιδόφιλους» – Ο όρος αυτός (virtuous ή ethical paedophiles) χρησιμοποιείται για να περιγράψει εκείνους που έχουν έλξη για πλάσματα προεφηβικής ηλικίας, αλλά ελέγχουν τις παρορμήσεις τους.paid2

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από κάποιον άγνωστο στην ηλικία των 7, κάτι για το οποίο παραδέχεται ότι μπορεί να ήταν ένας «παράγοντας» για τη σεξουαλική του ανάπτυξη. Παραδέχεται ότι έλκεται από πλάσματα ηλικίας 3 έως 10 ετών και πως την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με το πρόβλημά του ήταν σε ηλικία 13 ετών.


Ήμουν 13 ετών και είχε έρθει για επίσκεψη ένας γείτονας φέρνοντας μαζί του την κόρη του, που ήταν μεταξύ 7 ή 8 ετών. Βρισκόμουν στα σαλόνι και ζωγράφιζα και θυμάμαι που την κοίταξα και σκέφτηκα πόσο όμορφη ήταν. Στην εφηβεία, πήγαινα στην εκκλησία και ζητούσα από τον Θεό να «το πάρει μακριά»… Όσο μεγάλωνα, οι ηλικίες των κοριτσιών που μου άρεσαν παρέμεναν στην ίδια ηλικία οπότε και συνειδητοποίησα ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα.

Σε ηλικία 20 ετών αποπειράθηκε να σχετιστεί ερωτικά με μια 26χρονη αλλά πολύ σύντομα η σχέση τους διαλύθηκε. «Ήταν μικροκαμωμένη… δε με ελκύουν οι ενήλικες αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να τα καταφέρω… ». Έπειτα από τρεις εβδομάδες, το ζευγάρι χώρισε γιατί ο Nickerson δε μπόρεσε να ικανοποιήσει σεξουαλικά τη σύντροφό του.

Κλείνοντας ο ίδιος δηλώνει: Είμαι μέλος μιας από τις πιο μισητές ομάδες της κοινωνίας, είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος… Θα ήθελα να υπήρχε κάποια προστασία για εμάς, προστασία για να μην απολυθούμε από τις δουλειές μας, προστασία από τη βία. Δεν επιλέξαμε τη σεξουαλικότητά μας!

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.grΝευράκια-τσαταλάκια: Τα καλύτερα μαλλιοτραβήγματα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Κάντε σπρέι το λεμόνι και λύστε τα χέρια σας!