,

Σκληρές εικόνες: Τι κάνουν τα κορίτσια μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο;


Στρίπερ. Οι υπερσεξουαλικές γυναίκες που τα κάνουν όλα. Η φωτογράφος και σκηνοθέτης  Poppy de Villeneuve και η παραγωγός Chloe Hall, βαρέθηκαν αυτά τα κλισέ και είπαν να ανακαλύψουν από μόνοι τους ποιες είναι αυτές οι γυναίκες που χορεύουν στο στύλο. Πέρασαν μαζί με αυτά τα κορίτσια 6 ολόκληρους μήνες στα στριπτιτζάδικα του Dallas. Aποτέλεσμα της έρευνάς τους το ντοκιμαντέρ  The Dallas Project που θέλησε να εξερευνήσει τους λόγους για τους οποίους αυτές οι κοπέλες εμπλέκονται με τη βιομηχανία του σεξ…

Οι γυναίκες αυτές, αλλά και οι άνδρες που κάνουν στριπτίζ ψάχνουν για αγάπη, χρήμα και δύναμη. Δεν διαφέρουν πολύ από τον καθημερινό άνθρωπο δηλαδή, τονίζουν… Αναζητούν και εκείνες την «ασφάλεια» μέσα σε ένα βίαιο και χαοτικό κόσμο όπως όλοι μας.

Opener

 

Η Μαρία είναι pole dancer. Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο. Ο φίλος της είναι dj και την αποκαλεί «Kαταστροφή». Ήταν αρκετά φτωχή. Κάποτε το αμάξι της χάλασε μπροστά από ένα στριπτιτζάδικο. Δεν είχε λεφτά να το φτιάξει… Και τότε της ήρθε η ιδέα. Γιατί όχι;

Η Τάτουμ όταν πήγε στο στριπτιτζάδικο πρώτη φορά ήταν ένα σχεδόν ντροπαλό κορίτσι. Είναι εθισμένη στο χρήμα, αλλά και στις μεταμορφώσεις. Από ντροπαλή πρόστυχη οι ρόλοι που αλλάζουν είναι αυτό που τη γοητεύει.

Στα στριπ κλαμπ οι γυναίκες έχουν πολλά τατουάζ, εξηγεί η σκηνοθέτης. Είναι κάτι σαν τρικ που ξεγελά το μάτι σου και το μυαλό σου. Το παρασύρει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σαν να σου λέει, έλα, άγγιξέ με.

Αυτά τα 3 κορίτσια τα συνάντησα σε ένα κλαμπ που λεγόταν platinum, συνεχίζει. Ο χορός τους ήταν πολύ αισθησιακός, κουνούσαν το κορμί τους ακόμα και εκτός σκηνής και σιγοτραγουδούσαν… περιμένοντας τους πελάτες για πιο ιδιαίτερες στιγμές.


Αυτό το κορίτσι δεν ήθελε να μου πει τίποτα. Με απέφυγε. Με άφησε μόνο να βγάλω μια φωτογραφία της αυτό δεν την πείραζε απλά δεν ήθελε να μάθω τίποτα παραπάνω για εκείνη.

Το σώμα δημιουργεί φοβερούς σχηματισμούς με το σώμα. Κάποια κορίτσια λένε ότι … νιώθουν σαν να είναι μόνες πάνω στη σκηνή, σαν να γδύνονται στο δωμάτιό τους. Κάποιες φορές όμως οι πελάτες πλησιάζουν πολύ κοντά

Ο Cole δε νοιάζεται καθόλου που η κοπέλα του είναι στρίπερ. Η μητέρα του και η αδερφή του ήταν επίσης…

Τα κορίτσια χορεύουν δυο λεπτά με κάθε τραγούδι, μετά αλλάζουν.

Η Πετζ ήταν πολύ ντροπαλή μπροστά από την κάμερα. Μόλις έκλεισε ο φακός άλλαξε αμέσως, αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Στη Ρωσία η Ράστι είχε μια ήρεμη ζωή. Τώρα όμως,πρέπει να μεγαλώσει το γιο της.

Και η Ντέστινι μεγαλώνει επίσης τη μικρή κόρη της. Μένουν προς το παρόν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο

πηγηΈτσι παίζουν μπάλα οι σωστοί τερματοφύλακες και δεν επιτρέπουν κανένα γκολ – Δείτε το μυστικό του!

Άνεκδοτο: Τάκα μάκα!