,

Συνέβη και αυτό! Την έδιωξαν από το γυμναστήριο επειδή είχε πολύ μεγάλο … μπούστο!


Σε ένα κείμενο που ανέβασε το Σάββατο η Τζίνα Βέκιο γράφει ότι η ομάδα των γυμναστών στο Motavi Athletic club, της είπε ότι τα ρούχα που φορούσε για να γυμναστεί ήταν «ακατάλληλα» λόγω του σωματότυπού της.

Οπως έγραψε η ίδια ένιωσε ιδιαίτερα προσβεβλημένη και πιστεύει ότι τα σχόλια έγιναν σε βάρος της εξαιτίας του μεγάλου στήθους της.

«Σε αυτό το γυμναστήριο όλοι φορούν κλασικά και συντηρητικά ρούχα», γράφει η ξανθιά κοπέλα από τον Καναδά.

«Εγώ ρώτησα τους υπόλοιπους αν ενοχλούνται από την εμφάνισή μου και μου απάντησαν όχι. Επομένως, οι μόνοι που ενοχλήθηκαν από τα ρούχα μου ήταν οι δύο γυμνάστριες που δούλευαν εκείνη την ημέρα».

Οταν είπε στις δύο γυμνάστριες ότι φορούσε ένα απλό τοπ και τίποτα περισσότερο, εκείνες απάντησαν ότι το μέγεθος του στήθους της ήταν προκλητικό γι’αυτό το μπλουζάκι.

«Ενωσα ταπεινωμένη και δακτυλοδεικτούμενη εξαιτίας του σώματός μου. Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι δεν μπορούσα να φοράω ένα τέτοιο τοπ και ότι μια άλλη γυναίκα μπορούσε! Αλλα άτομα, άλλοι κανόνες; Θέλω να σπάσω αυτόν τον κανόνα, δημοσίως. Δεν μπορεί να μου απαγορεύεται ένα τοπ επειδή έχω μεγάλο στήθος. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου μου είπε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και μπορούν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες! Ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι οκ.».

canada7_0


canada8_0

gym_0Η Ράνια Κωστάκη κλαίει σε ζωντανή σύνδεση με το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη!

Ανέκδοτο: Τα γηρατειά και οι ανάγκες!