,

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός 13χρονου κοριτσιού που ζούσε έναν εφιαλτή στα χέρια του πατέρα της


Η 13χρονη Ξιάο Γκούο δεν άντεχε πλέον τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα και πήδηξε από τον 36ο όροφο για να γλιτώσει.

Η Ξιάο, άνοιξε την μπαλκονόπορτα, προχώρησε στο στενό μπαλκόνι, σκαρφάλωσε με ευκολία στο κάγκελο και έπεσε στο κενό από ύψος 36 ορόφων.

«Δεν θέλω να απελπίζεστε. Θα ήθελα πολύ όμως να μπορούσατε να πιστεύετε σε μένα. Όμως ξέρω πως μετά από όσα έγιναν δεν μπορείτε να το κάνετε. Κρατούσα μέσα μου βαριά μυστικά που δεν μοιράστηκα μαζί σας γιατί φοβόμουν ότι θα με εγκαταλείπατε, θα με διώχνατε. Είμαι βέβαιη ότι και τώρα έχετε απογοητευτεί. Ειλικρινά δεν φταίω εγώ.»

«Θα ήθελα πολύ να κάψετε το κορμί μου και τις στάχτες του να τις σκορπίσετε στη θάλασσα. Να παρασυρθούν από τη θάλασσα, να πάψει να υπάρχει αυτό το μαγαρισμένο κορμί. Θεία μου αγαπημένη σας ευχαριστώ για όλα. Να με θυμάστε που και που. Συγνώμη για όλα…»

Όταν η θεία της, η οποία είχε αναλάβει και την ανατροφή της από τότε που χώρισαν οι γονείς της, κατάλαβε τι είχε συμβεί, έτρεξε προς το μπαλκόνι όμως ήταν ήδη αργά.

Πριν από λίγες ημέρες, την Ξιάο είχε πάρει ο πατέρας της να περάσουν μαζί κάποιες ημέρες και όταν η 13χρονη επέστρεψε η συμπεριφορά της είχε αλλάξει. Είχε κλειστεί στον εαυτό της και συχνά έκλαιγε μόνη της ενώ τα βράδια ξύπναγε από εφιάλτες.

Ύστερα από έρευνα το κορίτσι αποκάλυψε πως ο πατέρας της την βίασε 2 φορές όταν την πήρε μαζί του.

rape1_0


rape2_0

rape3_0Τρελά μπουκετίδια μεταξύ γυναικών – Από το πολύ ξύλο έμειναν τσίτσιδες

Υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του τον απατά και έβαλε κάμερα στο σπίτι – Δείτε τί ανακάλυψε