,

Η συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο αμέσως μετά τον βιασμό της


Η ιστορία της, προκαλεί φρίκη και αηδία για όντα που θέλουν να ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και μάλιστα όταν βρίζουν θύματα βιασμού.

Η 27χρονη Άμπερ Μάουρ από τις ΗΠΑ, είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία και στα δικαιώματα των γυναικών-θύμάτα βιασμού.

Η Άμπερ έχει ξεκινήσει έναν αγώνα από το μπλογκ της για όλες τις γυναίκες που έχουν βιαστεί και που συχνά πυκνά κάποιοι της αποκαλούν «πόρνες», ή λένε «εάν δεν τα ήθελε δεν θα τα πάθαινε» και άλλα τέτοια εμετικά σχόλια.

Στο μπλογκ της περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της, και με περίσσια ψυχραιμία έχει ανεβάσει και φωτογραφίες της που τράβηξε λίγα λεπτά μετά τον βιασμό της.

«Πιστεύω ότι το να περιγράψω τι συνέβη και να κινητοποιήσω τις γυναίκες είναι ο καλύτερος τρόπος αντεπίθεσης στους βιαστές» γράφει στο μπλογκ της και περιγράφει τα πρώτα λεπτά μετά τον πρώτο της βιασμό: «Συνέβη μόλις λίγα λεπτά πριν αλλά μερικές φορές τα πράγματα γίνονται τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να τα θυμηθείς με λεπτομέρειες… Ημουν άρρωστη τις προηγούμενες δύο ημέρες και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα έξω. Πήγα πίσω στο παλιό μου hostel να αφήσω ένα σημείωμα στον φίλο μου τον Νικ. Εκεί βρήκα ένα άλλο παιδί, τον Σακίρ, ο οποίος απεγνωσμένα ήθελε να βγει μαζί μου. Του έδωσα ένα φιλί αλλά μου φάνηκε μεθυσμένος και έτσι του είπα ότι ήταν κακή στιγμή, είχα μόλις γνωρίσει κάποιον. Αμέσως ανέβηκα επάνω να πω ένα γεια σε έναν άλλον φίλο από τις ΗΠΑ τον Κλάιντ. Ο Σακίρ με ακολούθησε επάνω και μου είπε ότι πήγαινε για ντους. Με προσκάλεσε και εμένα. Του είπα ναι γιατί το νερό στο hostel που μένω τώρα είναι πολύ κρύο και μετά από δυο ημέρες που ήμουν άρρωστη ήθελα ένα καυτό ντους. Με το που μπήκα στο μπάνιο με πέταξε κάτω…»

Η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Cosmopolitan αναφέρει: «Ηξερα από την αρχή ότι δεν θα μπορούσα να κρατήσω μυστικό ότι μου συνέβη. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τραβήξω μια φωτογραφία και να γράψω ένα μήνυμα για αυτό που μου είχε συμβεί. Έχω πει την ιστορία μου με ειλικρίνεια. Ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα ότι ανεξάρτητα με το τι έχει κάνει κάποιος, δεν αξίζει το βιασμό, δεν το ζήτησε, δεν ήθελε να βάλει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση»

«Από το βιασμό μου τον περασμένο μήνα, έχω περάσει τον περισσότερο χρόνο μου γυμνή σε δημόσιους χώρους με αγνώστους. Οχι μόνο απόλαυσα την ελευθερία του να είμαι γυμνή στη φύση, αλλά απέδειξα ότι ο γυμνισμός δεν συνεπάγεται σεξ ή βιασμό. Κολύμπησα γυμνή σε καταρράκτες και στον Ινδικό ωκεανό. Ημουν με άνδρες και γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και υποβάθρων και μαντέψτε… Δεν με βίασαν. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ρουχισμός ή η γύμνια δεν προκαλούν το βιασμό, αλλά οι βιαστές! Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε θα με είχε βιάσει ανεξάρτητα με το τι φορούσα. Ακόμη και αν δεν είχα βγάλει τα ρούχα μου για να κάνω μπάνιο, θα μου τα είχε καταστρέψει ματώνοντάς τα. Λοιπόν, για να απαντήσω στην ερώτηση «Τι είδους γυναίκα κάνει ντους με έναν άνδρα που δεν είναι φίλος της;» σας λέω ότι εγώ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! Είμαι απελευθερωμένη και φυσιολάτρης. Αν θέλω να κολυμπήσω ή να κάνω ντους με έναν ξένο, αυτό ακριβώς θα κάνω! Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι βιαστές. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αυτοέλεγχο. Δεν βάζω τον εαυτό μου σε »επικίνδυνες καταστάσεις». Είμαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο: Ενας κόσμος όπου οι γυναίκες είναι ασφαλείς και ελεύθερες να ζήσουν όπως θέλουν! Με την έκθεση του γυναικείου σώματος με μη σεξουαλικό τρόπο, συστηματικά γίνεται αποσεξουαλοποίηση».


βιασ

βιασ2

βιασ3

βιασ1Εκπληκτικό: Έτσι φαίνεται το Λος Άντζελες την νύχτα!

Δείτε με ποιον τρόπο έκλεψαν μια αγελάδα…