Οι κόρες δυο κατά συρροή δολοφόνων με παγκόσμια φήμη, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, αποκαλύπτοντας τις συγκλονιστικές τους εμπειρίες από την τρυφερή τους ηλικία.

Η μητέρα δυο παιδιών Melissa Moore, ανακάλυψε ότι ο πατέρας της Keith Jesperson ήταν ο serial killer «Happy face» σε ηλικία 15 ετών ενώ η Jenn Carson έμαθε για την δράση του πατέρα της Michael Carson, από το Σαν Φρανσίσκο, όταν ήταν μόλις 8 ετών.

Οι δυο γυναίκες, μίλησαν στην εκπομπή «Crime Watch» για τα παιδικά τους χρόνια και για το πώς επηρεάστηκε η ζωή τους από τις δράσεις των μπαμπάδων τους. «Ήταν κουβαλητής, προστάτης. Ήταν ό,τι νόμιζα ότι κάθε πατέρας θα πρέπει να ήταν», λέει η Moore. Αλλά τα πράγματα έλαβαν μια σκοτεινή τροπή, όταν τον είδε να «βασανίζει ζώα που έμπαιναν στην αυλή μας», λέει. Η Moore περιέγραψε ότι όταν ήταν πέντε ετών, είδε τον πατέρα της να κρεμάει γατάκια ή να τα βασανίζει μέχρι θανάτου, αδιαφορώντας για τις φωνές της. Ο πατέρας της, συνελήφθη το 1995 για τη δολοφονία οχτώ γυναικών.

Το 2009, η Melissa κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Shattered Silence», με αναφορές στον πατέρα της και στο πως η οικογένεια χειρίστηκε τις πράξεις του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας έμπορος κάνναβης. Θυμάμαι που έστριβα τσιγαριλίκια… Αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα», εξηγεί η Carson. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν πέντε ετών και όπως είπε ο πατέρας της βυθίστηκε περισσότερο στον κόσμο των ναρκωτικών και παντρεύτηκε ξανά μια άλλη γυναίκα, ονόματι Suzan.

«Βρήκα δημοσιεύματα εφημερίδων στο σπίτι. Διάβασα ότι είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα στο λαιμό 22 φορές και συνέθλιψαν το κεφάλι της. Τότε ξεκίνησαν οι εφιάλτες μου…», ανέφερε. «Θυμάμαι που σκεφτόμουν ’’είμαι η κόρη ενός διαβόλου. Πρέπει και εγώ να είμαι διαβολική’’. Πίστευα ότι και εγώ θα έκανα κακό σε κόσμο», εξομολογείται.

Ο πατέρας και η μητριά της Carson καταδικάστηκαν και οι δυο, σε 75 χρόνια κάθειρξης για το θάνατο τριών γυναικών.

dauhgafmn2

dauhgafmn3

dauhgafmn4

dauhgafmn5

dauhgafmn7

dauhgafmn1

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας