,

Σε μαγαζί της Πάτρας: Νεαρή πήγε στην τουαλέτα για να φτιαχτεί και βγήκε χάλια


Χαμός έγινε σε μια παρέα που διασκέδασε σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας.

Πρωταγωνίστρια του συμβάντος ταν μία νεαρή κοπέλα που έχοντας βαρεθεί να είναι μόνη της ανάμεσα σε ζευγάρια, έκανε παιχνιδάκια με έναν νεαρό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα μάτια και επειδή προφανώς πήγε αρκετά καλά κατέληξε στην τουαλέτα του νυχτερινού καταστήματος.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της υπόθεσης που φαίνεται ότι ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι του φλερτ, είχε ξεχάσει μία λεπτομέρεια. Ήταν οι μέρες που δεν μπορούσε να κάνει τρέλες.Το σκέφτηκε όμως κάπως αργά, όταν ήδη είχε βρεθεί στην τουαλέτα με τον νεαρό που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της και όταν τα σώματα είχαν ανάψει για τα καλά.

Κάτι έπρεπε να γίνει και για τους δύο, γιατί εδώ που τα λέμε είναι βάρβαρο να πηγαίνει κανείς από την σόμπα, κατευθείαν στην κατάψυξη. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε με τις ευλογίες των δύο πρωταγωνιστών μας.


Το θέμα είναι ότι πάνω στην φούρια τους και μέσα στα σκοτάδια η νεαρή δεν είχε δει ότι κάτι είχε ξεμείνει στα μαλλιά της από τον απρόσεκτο νεαρό. Κάτι που έπρεπε να καθαριστεί.

Όταν με το καλό βγήκε από την τουαλέτα και μετά από αρκετή ώρα, με την κοπέλα να πίνει το ποτό της σαν μην τρέχει τίποτα, το πρόσεξε τελικά η παρέα της. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Τα πειράγματα από τις φίλες και τους φίλους της έπεσαν βροχή. Η ίδια βέβαια έφυγε αμέσως για το σπίτι της.

Όχι γιατί ντράπηκε. Απλά έπρεπε να λουστεί.Απίστευτο – Έγκυος χορεύει δίχως αύριο λίγο πριν γεννήσει

Οι πισίνες κρύβουν πολλές παγίδες και πολύ γέλιο!