,

Η σχέση της δασκάλας με τον 12χρονο μαθητή που κατέληξε σε… γάμο!


Η σχέση-σκάνδαλο της Μέρι Κέι Λετουρνό με τον πρώην μαθητή της, Βίλι Φουαλάου σόκαρε την αμερικανική κοινωνία και έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν το 1997 είδε το φως της δημοσιότητας. Η 34χρονη δασκάλα, παντρεμένη στο Σιάτλ με τέσσερα παιδιά, ήταν την περίοδο εκείνη έγκυος στο παιδί του 12χρονου μαθητή της. Η Λετουρνό συνελήφθη, κατηγορήθηκε για τον βιασμό του Βίλι και πέρασε τα επόμενα 7,5 χρόνια της ζωής της στη φυλακή.

Σήμερα, είκοσι περίπου χρόνια αργότερα, η Μέρι και ο Βίλι είναι παντρεμένοι. Μάλιστα, πέρυσι τον Μάιο, γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου τους. Οι δύο κόρες τους είναι πλέον 19 και 17 ετών. Πολύ μεγαλύτερες δηλαδή από τον Βίλι, όταν η όλη ιστορία ξεκίνησε.

Η ιστορία τους ξεκινά το 1996, όταν η 34χρονη Λετουρνό δίδασκε τον μικρό Φουαλάου στην έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου Shorewood στην Ουάσινγκτον. Η, ήδη παντρεμένη με τέσσερα παιδιά την εποχή εκείνη δασκάλα, άρχισε να περνά χρόνο με τον μαθητή της, τον οποίο θεωρούσε χαρισματικό ζωγράφο, προκειμένου να τον βοηθήσει να αναπτύξει το ταλέντο του. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η αρρωστημένη σχέση τους είχε ήδη εξελιχθεί σε σεξουαλική.

Στα τέλη του καλοκαιριού του 1996, η Λετουρνό μένει έγκυος στο παιδί του Φουαλάου. Έναν χρόνο αργότερα, ο σύζυγός της θα ανακαλύψει ένα ερωτικό γράμμα που είχε γράψει για τον πρώην μαθητή της και θα το παραδώσει στην αστυνομία. Η σύλληψη και οι κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου δεν θα αργήσουν.

Καθώς η παιδοφιλία έχει συνδεθεί, κατά κύριο λόγο, με τους άντρες δράστες, όταν η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε το σοκ που προκλήθηκε στην αμερικανική κοινωνία -και όχι μόνο- ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Μια γυναίκα, και μάλιστα εκπαιδευτικός, βρισκόταν αντιμέτωπη με κατηγορίες για τον βιασμό ενός μικρού παιδιού. Η σύλληψη της Λετουρνό το 1997 ήταν μια είδηση που ταρακούνησε όχι μόνο την πολιτεία της Ουάσινγκτον και τις ΗΠΑ, όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Η γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού θα έρθει τον Μάιο του 1997. Την περίοδο εκείνη, η Λετουρνό είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση. Τον Νοέμβριο του 1997, η δασκάλα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 89 μηνών. Αποφυλακίστηκε έξι μήνες αργότερα, με το δικαστήριο να της απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον Φουαλάου.

Ωστόσο, μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα εντοπιστεί και πάλι να κάνει σεξ μαζί του σε ένα αυτοκίνητο. Ήταν η περίοδος που έμεινε και πάλι έγκυος στη δεύτερή τους κόρη. Η γυναίκα καταδικάστηκε αυτή τη φορά σε 7,5 χρόνια φυλάκισης και το δεύτερο παιδί θα γεννηθεί ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, τον Οκτώβριο του 1998. Την ίδια περίοδο, ο σύζυγός της θα υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και θα φύγει μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους για την Αλάσκα. Ο Φουαλάου ζει με τη μητέρα του, στην οποία έχει ανατεθεί και η επιμέλεια των δύο κοριτσιών του.


Η Λετουρνό βγήκε από τη φυλακή τον Αύγουστο του 2004. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε 10 μήνες αργότερα στην Ουάσινγκτον. Ο Βίλι ήταν μόλις 21 ετών. Πέρυσι, το ζευγάρι γιόρτασε τα 10 χρόνια γάμου και παραχώρησε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Οι Λετουρνό και Φουαλάου είναι ιδιαιτέρως προστατευτικοί γονείς και ο πατέρας έχει προειδοποιήσει τις κόρες του να μην κάνουν σχέσεις. «Το λέω αυτό λόγο εμπειρίας. Μια σχέση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι που νόμιζες κάποτε ότι ήθελες. Ίσως χρόνια αργότερα να μην το θέλεις πραγματικά», υποστηρίζει.

Και όταν τους ρωτούν αν κάποιο από τα κορίτσια κάνει αυτό που έκαναν οι ίδιοι και έρχονταν μια μέρα και ανακοίνωναν ότι έχουν σεξουαλικό δεσμό με κάποιον καθηγητή τους; Και οι δύο γονείς απαντούν ότι θα σοκαρίζονταν και θα θύμωναν. Ο Φουαλάου μάλιστα λέει: «Δεν υποστηρίζω τη σχέση ή τον γάμο παιδιών με μεγαλύτερους. Δεν το υποστηρίζω»!

pic21

pic4

041747b32f26ce5e6fab04d9cf3f7e84Δεν πάμε καλά… Κυκλοφορεί τσίτσιδη σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Η τεράστια γκάφα της Δρούγκα σε ζωντανή σύνδεση!