,

Πράξη ανθρωπιάς: Εκκλησία έφτιαξε κασκόλ για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη!


Εκατοντάδες κασκόλ στολίζουν αυτή τη βδομάδα το πάρκο «New Hampshire», αλλά ο λόγος ύπαρξής τους δεν είναι διακοσμητικός!Volunteers' yearlong effort of knitting and crocheting pays off this week  in Manchester, New Hampshire.

Για δεύτερη χρονιά η εκκλησία( First Congregational Church in Longmeadow) πραγματοποίησε αυτήν την εκδήλωση για να βοηθήσει όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη να αισθανθούν ζεστασιά καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν. Τα κασκόλ συνοδεύονταν με ένα σημείωμα που περιείχε όμορφα λόγια.Αποτέλεσμα εικόνας για First Congregational Church in Longmeadow

The brightly colored scarves and mittens adorn Veterans Memorial Park in Manchester.

Αποτέλεσμα εικόνας για church cover a park with scarves

Πέρυσι, η εκκλησία είχε συγκεντρώσει 75 κασκόλ για να δώσει στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Φέτος, ο αριθμός ξεπέρασε τα 400 κασκόλ, χάρη στο έργο των εθελοντών.


Αποτέλεσμα εικόνας για church cover a park with scarves

Η εκκλησία προτίμησε να τα βάλει στο πάρκο και όχι να τα δώσει σε κάποιο κατάστημα ώστε να τα προμηθευτούν δωρεάν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι! Στόχος της, μέσω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα, να εμπνεύσει ανθρώπους να κάνουν και αυτοί από τη μεριά τους παρόμοιες πράξεις αγάπης και ανθρωπιάς!

 

 Τρομερό αυτογκόλ στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης!

Νόμιζε ότι ήταν μια κούρσα σαν όλες τις άλλες αλλά ο πελάτης του ήταν μπλεγμένος άσχημα…