,

Πόσο εύκολο είναι τελικά να βρεις το άλλο σου μισό;


Κάποιοι πιστεύουν στο άλλο μισό, πως σε ολόκληρο το πλανήτη υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μας συμπληρώνει. Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να βρεις την τύχη σου… Και αν εσύ ζεις στην Ελλάδα και το άλλο μισό στην Αμερική τι γίνεται τότε; Μάλλον, καταλήγεις με σχέσεις που δεν σε γεμίζουν, δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους που ξέρεις πως δεν αξίζουν, ταπεινώνεις  πολλές φορές τον εαυτό σου με το να ανέχεσαι καταστάσεις που σε ξεπερνούν. Λες να είναι η αυτοτιμωρία γιατί δεν στάθηκες ικανός να παλέψεις να γυρίσεις όλο τον κόσμο τούμπα ρε αδερφέ για να βρεις αυτό που σου αξίζει; Αυτό που είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σου;

Και αν πάλι σταθείς τυχερός και το βρεις;  Αν το άλλο σου μισό είναι στο απέναντι μπαλκόνι; Στη σχολή που σπουδάζεις; Στη δουλειά σου; Τότε πως είσαι σίγουρος πως θα το καταλάβεις;

Είναι το βλέμμα! Εκείνο το μοναδικό πρώτο βλέμμα που θα ρίξετε ο ένας στον άλλον, εκείνο το βλέμμα που θα χαθεί πάνω του και ο κόσμος γύρω δεν θα έχει ουσία, παρά μόνο αυτός ο άνθρωπος μπροστά σου!

Μα μην βιάζεσαι ποτέ αυτοί οι έρωτες δεν έχουν χάπι έντινγκ! Το σύμπαν σου δίνει τα εύσημα που κατάφερες να το βρεις αλλά θέλει να διατηρήσει την ισορροπία του… Δεν γίνεται να αδικήσει τους άλλους ανιχνευτές που δεν κατάφεραν ποτέ να κουμπώσουν σε ένα κορμί!


Και τότε μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και το κομμάτι σου, η ζήλια, ο εγωισμός και το χειρότερο από όλα (ανάλογα πόσο σε τιμωρεί το σύμπαν) το αναγκαστικό τέλος!

Σταματάς αυτό το θαύμα που σου συνέβη βρίσκοντας μια όμορφη δικαιολογία για τον εαυτό σου, κλασσική ατάκα : έγινε για το καλό όλων! Και συνεχίζεις τη ζωή σου μισός…

Χαμόγελα όμως… Κατάφερες ότι ελάχιστοι μπορούν! Φύλαξε αυτές τις αναμνήσεις όσο πιο καλά μπορείς! Αυτές θα σε κάνουν πιο δυνατό και είναι αυτές που «χρωμάτισαν» με όμορφα χρώματα τις σελίδες του βιβλίου της ζωής σου!

Και για εσένα που ακόμα δεν βρήκες το μισό σου, ψάξε μην επαναπαύεσαι σε καταστάσεις που δεν σ αξίζουν! Είναι εκεί γύρω…περιμένει για σένα! Το τίμημα το ξέρεις μα… ευτυχισμένοι είναι εκείνοι που αγαπήθηκαν και δυστυχισμένοι όσοι δεν γνώρισαν ποτέ αγάπη!

Κατερίνα Κ.Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τη λέξη… γούστο!

Τι συμβαίνει σε αυτή την κοπέλα όταν ανοίγουν τα μπάσα στο αυτοκίνητο;