,

Πως θα αντιδρούσατε αν μια 9χρονη άστεγη χτύπαγε την πόρτα σας;


Η Φιλανθρωπική οργάνωση Retrak- η οποία αγωνίζεται βοηθώντας άστεγα μικρούλια να βρουν στέγη- διεξήγαγε ένα κοινωνικό πείραμα στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Halloween, όπου πολλά πλασματάκια είχαν βγει στους δρόμους για γλυκά, στα πλαίσια του γνωστού «trick or treat»!

Η φιλανθρωπική οργάνωση βάζει ένα παιδί ηθοποιό, να παριστάνει το άστεγο και να χτυπήσει τυχαίες πόρτες στο Λονδίνο για να διαπιστωθεί πώς οι άνθρωποι αντιδρούν όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση.

Η 9χρονη Jessica Bray χτύπησε πόρτες σε μια γειτονιά στο βόρειο Λονδίνο και οι αντιδράσεις ήταν οι ακόλουθες: Κάποιοι είπαν στη Jessica να της δώσουν ό,τι χρειάζεται, την ρώτησαν από που είχε έρθει και εάν είχε χαθεί ή όχι. Μερικοί άνθρωποι την προσκάλεσαν ακόμη και να έρθει μέσα στο σπίτι τους.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι που ανταποκρίθηκαν με τέτοιο τρόπο. Κάποιοι κλείδωσαν την πόρτα και άλλοι ρώτησαν γιατί η Τζέσικα χτυπούσε τη δική τους πόρτα υποδεικνύοντας της να πάει να χτυπήσει άλλη πόρτα.


Να σημειωθεί πως η Jessica ενημερώθηκε εκ των προτέρων για το πείραμα και για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της η  μαμά της και μέλη της οργάνωσης  ήταν έξω από τα σπίτια σε κοντινή απόσταση ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι εκεί να τη βοηθήσουν!

Εσείς πως θα αντιδρούσατε;Αετός προσπάθησε να πιάσει έναν λαγό και ξεφτιλίστηκε!

Η πιο άτυχη στιγμή μιας γιαγιάς – Παραπάτησε κι έριξε τον εγγονό της από τις σκάλες