,

Πήρε 44 κιλά μέσα σε λίγο καιρό – Οι γιατροί είχαν κάνει ένα τεράστιο λάθος


Ήταν 57 κιλά και μέσα σε λίγο καιρό έφτασε στα 101. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν την αιτία, μέχρι που την ανακάλυψε μόνη της και η ζωή της σώθηκε!

Πλέον είναι 20 χρονών και διηγήθηκε στην Daily Mail την ιστορία της.

Όταν πήγε στο γιατρό να μάθει για ποιό λόγο το βάρος της αυξανόταν συνεχώς, της είπε ότι ήταν απλά θέμα μεταβολισμού, που επιβραδύνθηκε, και αν ήθελε να επανέλθει στη παλιά της κιλά, θα έπρεπε να καταναλώνει λιγότερες θερμίδες.

Τρώγοντας όμως 1000 θερμίδες την ημέρα, τίποτα δεν άλλαξε. Αποφάσισε μόνη της να κάνει μια μαγνητική τομογραφία και ανακάλυψε ότι υπήρχε ένας όγκος 4 χιλιοστών στον εγκέφαλό της.

Ο όγκος ήταν στην υπόφυση της, η οποία την εμποδίζε να χάσει βάρος.

«Πίστεψα τους γιατρούς όταν τους επισκέφτηκα, αλλά με την πάροδο του χρόνου σκέφτηκα ότι κάτι άλλο θα φταίει, επειδή πάντα ήμουν λεπτή», είπε η ίδια.

 

Τώρα πλέον έχει αφαιρέσει τον όγκο. «Όταν έμαθα ότι ήταν ένας όγκος, ήμουν περισσότερο ανακουφισμένη από οτιδήποτε άλλο. Ήμουν απλά χαρούμενη που είχα δίκιο και δεν ήταν της φαντασίας μου».

Πέντε εβδομάδες αργότερα έχασε 10 κιλά. Παίρνει φάρμακα για τη ρύθμιση των επιπέδων των ορμονών της και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να χάσει και τα υπόλοιπα κιλά.


17238

18218

19200Το μαρσάρισμα αυτής της Lambo Aventador είναι τόσο δυνατό που θα χρειαστείτε ωτοασπίδες!

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες- Τζιχαντιστής την ώρα που τράβαγε βίντεο δέχτηκε βόμβα από αεροσκάφος!