,

Όταν μαθαίνεις ότι οι γονείς της πρώην σου κέρδισαν 33 εκατομμύρια λίρες στο λόττο!


Αυτό το αγόρι είναι ο πιο άτυχος πρώην σε όλο τον κοσμο. Ο 28χρονος Grant Robinson δέχτηκε αρκετά πειράγματα στα κοινωνικά δίκτυα όταν αποκάλυψε ότι οι γονείς της πρώην του κέρδισαν το λόττο και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες.

Η κοπέλα τα τελευταία χρόνια έμενε στη Μελβούρνη και τώρα θα επιστρέψει στη Βρετανία για να γιορτάσει με τους γονείς της το ευχάριστο γεγονός.

Το ζευγάρι που κέρδισε το λόττο είναι ο μηχανικός David Martin και η σύζυγός του Carol, χημικός και μάλλον ο Grant Robinson θα προτιμούσε τώρα να μην είχε χωρίσει ποτέ με την πρώην κοπέλα του και πλέον εκατομμυριούχα.

Το ζευγάρι κέρδισε το μισό ποσό από το τζακποτ του περασμένου Σαββάτου και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ.

Το ζευγάρι, δήλωσε χθες πως η κόρη τους ήταν το πρώτο πρόσωπο που κάλεσαν για να της πουν τα ευχάριστα, ενώ εκείνη τρόμαξε τόσο πολύ από την κλήση, καθώς νόμιζαν ότι κάποιος πέθανε αφού πάντα επικοινωνούν μαζί της μέσω Skype ή WhatsApp.

Τώρα βέβαια η ίδια λέει πως νιώθει ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο και δεν μπορεί να πιστέψει το αμύθητο ποσό που κέρδισαν οι γονείς της.

Ούτε το πρώην αγόρι της μπορεί…

bfg06

bfg07


bfg03

bfg04

bfg05

bfg02

 Απίστευτο- Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία μια… πιο ωραία του φωτογραφία!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε ένα αντικλείδι!