,

Ο τυχερός νεαρός που κέρδισε από μια ιστοσελίδα, ένα μήνα σε πολυτελές ξενοδοχείο παρέα με μια ποpνοσταρ…


Την ημέρα της ρωσικής γιορτής «των υπερασπιστών της πατρικής γης», ένας 16χρονος από τη Μόσχα κέρδισε ένα πολύ περίεργο βραβείο. Μπήκε σε μια ιστοσελίδα για να αγοράσει εικονικά όπλα για video game και κατά τύχη έγινε ο επισκέπτης νούμερο 100.000. Η ιστοσελίδα έδινε δώρο σε αυτόν τον επισκέπτη έναν μήνα διαμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο με την ποpνοστάρ Ekaterina Makarova!

Η ίδια μόλις το έμαθε δήλωσε πως κατανοεί το νεαρό της ηλικίας του και αν οι γονείς του δεν τον αφήνουν, μπορεί να επιστρέφει σπίτι τα βράδια και να πηγαίνει στο ξενοδοχείο μετά το σχολείο.

«Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι ψέματα. Όταν το συνειδητοποίησα, ευχαρίστησα το website και έσπευσα να γκουγκλάρω, για να μάθω πληροφορίες για τη Makarova. Δεν βλέπω την ώρα να τη συναντήσω», δηλώνει ο Ruslan Schedrin.

«Καλύτερα να μας έδιναν 100.000 ρούβλια, παρά αυτό. Είμαι αντίθετη. Έχει εξετάσεις τώρα και δεν χρειάζεται να περάσει έναν μήνα με μία ποpνοστάρ», λέει η μητέρα του.


«Το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ και να αγοράζει εικονικά όπλα online», συμπληρώνει.

Ο 16χρονος Ruslan έχει ήδη σχεδιάσει τις εξόδους τους και ανυπομονεί να γνωρίσει τη Makarova, σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik. Οι βόλτες τους θα περιλαμβάνουν εστιατόρια και σινεμά.Παίρνοντας συνέντευξη από μια γιαγιά 110 χρονών που έδειχνε να μην την ενδιαφέρει ότι βγήκε στον αέρα!

Αστυνομικός με μια αστραπιαία κίνηση κατάφερε να αφοπλίσει οπλισμένο ληστή μέσα σε μαγαζί!