,

Ο πατέρας που είπε στην πoρνosτaρ κόρη του πως «είναι περήφανος για εκείνη»!


H Aurora Snow υπήρξε μια από τις πιο διάσημες πoρνosτaρ της ερωτικής φιλμογραφίας. Όμως μόνο μόλις αποσύρθηκε από αυτήν συζήτησε με τον πατέρα της αναφορικά με την ιδιαίτερη καριέρα της: αυτό ήταν και το μεγάλο απωθημένο της. Να μπορέσει να μιλήσει ανοικτά με τον πατέρα της για το επάγγελμά της.

Όπως τόνισε η ίδια η Aurora Snow, η οποία έπαιζε σε ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο από το 2000 μέχρι το 2011, όταν η ίδια ρώτησε τον πατέρα της πως ένιωθε για αυτήν, εκείνος της απάντησε: «Είμαι περήφανος για εσένα».

Η Aurora Snow, μετά την απόσυρσή της, ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην εφημερίδα Daily Beast. Ανάμεσα στα κείμενα που έχει γράψει είναι και πολλές συνεντεύξεις από ανθρώπους που παίρνουν μέρος στην πορνοβιομηχανία. Η ίδια ωστόσο είχε αποφύγει επιμελώς να συμπεριλάβει στην αρθρογραφία της κάτι σχετικό με την δική της καριέρα.

Πριν μερικά χρόνια πάντως, δημοσίευσε ένα γράμμα προς τον (τότε) αγέννητο γιό της μέσω του οποίου του εξηγεί τους λόγους που ακολούθησε αυτή την πορεία στη ζωή της. Μέσα από αυτό το γράμμα διευκρινίζει στο γιό της ότι οι επιλογές της είχαν να κάνουν με την τραγική οικονομική της κατάσταση και με το γεγονός ότι χρειαζόταν απεγνωσμένα λεφτά.

Και πρόσφατα, για δεύτερη φορά στα χρόνια που γράφει στο συγκεκριμένο Μέσο, αναφέρθηκε εκ νέου στη ζωή της περιγράφοντας έναν διάλογο που είχε με τον πατέρα της.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, η Aurora Snow αναφέρει: «Αφού μιλούσαμε περίπου μια ώρα στο τηλέφωνο, τελικά βρήκα την ευκαιρία να τον ρωτήσω: «Μπαμπά πως ένιωθες όταν έμαθες ότι εγώ είμαι η Aurora Snow;» (σ.σ. το Aurora Snow είναι ψευδώνυμο και όχι το αληθινό της όνομα). Ακολούθησε σιωπή. Τελικά μου είπε: «Ήμουν περήφανος για εσένα»».

Σύμφωνα με την ίδια, ακολούθησε εξής διάλογος:

-Δεν σοκαρίστηκες οταν κατάλαβες ποια είμαι;

-Ναι, σοκαρίστηκα. Αλλά ήμουν και περήφανος. Όταν οι φίλοι ανακάλυψαν ποια είσαι μου έλεγαν: «Θέε μου, είναι η κόρη σου αυτή»;

-Και πως το διαχειρίστηκες;


-Όταν μου είπαν: «Πως νιώθεις που η κόρη σου είναι πoρνosτaρ;» τους ρώτησα πόσα λεφτά έχουν βγάλει εκείνοι στην ζωή τους απλά κάνοντας σeξ. Η απάντηση ήταν πως δεν έχουν βγάλει λεφτά. Αντίθετα, έχουν δώσει λεφτά. Έτσι απάντησα κάτι του στυλ: «Άρα εσείς πληρώνετε ενώ η κόρη μου βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Ελάτε τώρα, εσείς δεν θα το κάνατε;». Τότε απλά το βούλωσαν.

-Δεν το έβλεπες περίεργα δηλαδή;

-Όχι, καθόλου. Είμαι περήφανος για εσένα.

Στη συνέχεια ο πατέρας της πρόσθεσε: «Είναι η δική σου ζωή και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις. Αν ακολουθείς τις επιλογές σου εγώ είμαι χαρούμενος».

Η ιστορία αυτή -αλλά και η πορεία της Aurora Snow μετά την απόσυρσή της- εντάσσεται σε μια τάση που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ από τις ίδιες τις πoρνosτaρ ώστε να αρχίσει ο κόσμος να αντιλαμβάνεται το επάγγελμά τους ως αυτό που πραγματικά είναι: απλά ένα επάγγελμα. Πολλές έχουν τονίσει πως επικρατεί ένας έντονος κοινωνικός ρατσισμός απέναντί τους και αγωνίζονται ώστε αυτό να σταματήσει να ισχύει.

Το να συζητάνε πάντως με τους γονείς τους για το τι δουλειά κάνουν είναι το πρώτο και το πιο δύσκολο βήμα. Στο youtube κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο διάφορες πoρνosτaρ μιλάνε για το πως το πήραν οι γονείς τους όταν το έμαθαν.

Σε αυτό το βίντεο, η Leah Gotti εξηγεί πως ο πατέρας της ξέκοψε εντελώς μαζί της όταν το έμαθε και την απέκλεισε από όλη την οικογένειά της. Η Mick Blue από την άλλη τονίζει πως οι γονείς της κάποια στιγμή της ζήτησαν να τους δώσει ένα βίντεο γιατί υπήρχαν διάφοροι συγγενείς στο σόι της που ήθελαν να την δουν.

Να το εν λόγω βίντεο:

viaΑυτή η άσκηση καίει 6 φορές περισσότερες θερμίδες από το τρέξιμο!

Μαχητής του MMA τις τρώει από τον αντίπαλο και μετά από… τη μαμά του!