,

Ο πάμπλουτος 16χρονος που φτιάχνει εφαρμογές και έχει την δική του εταιρεία!


Ονομάζεται Ben Pasternak και είναι επιχειρηματίας σε ηλικία μόλις 16 ετών!

Για την ακρίβεια είναι ο διευθύνων σύμβουλος της δικής του εταιρείας στο Μανχάταν. Ο έφηβος Ben είναι ο ιδρυτής μιας νέας εφαρμογής με την ονομασία Flogg που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των Tinder και eBay, η οποία βοηθάει τους νεαρούς να πουλάνε τα πράγματα που δεν θέλουν και δεν χρειάζονται πια.

Τοποθετώντας μόνο φωτογραφίες στην εφαρμογή, καθιστά την αγορά και την πώληση αντικειμένων εντός του κοινωνικού δικτύου ενός ατόμου πολύ απλή.Ήδη δύο εφαρμογές του Ben είχαν φτάσει το νούμερο 1 στο App Store της Apple, αποφέροντας του πάρα πολύ μεγάλα έσοδα, πριν λανσάρει το Flogg, το οποίο« βγήκε στον αέρα» μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Το πρώτο του παιχνίδι, το Impossible Rush, είχε «κατέβει» πάνω από 1,3 εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με το Yahoo. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, το σχεδίασε μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.

«Το να έχεις μια δικιά σου εταιρεία, είναι μερικές φορές τόσο βαρετό όσο μια μέρα στο σχολείο».

«Στην αρχή της σύστασης της εταιρείας είχαμε πολλή δουλειά με τους δικηγόρους. Ήταν αρκετά βαρετό. Είναι κάπως σαν να κάνεις εργασία του σχολείου στο σπίτι», δήλωσε ο Ben.

pasternak_10


pasternak_9

pasternak_6Θα κλάψετε από τα γέλια – Αυτός είναι ο πιο τρελός φαρσέρ στον κόσμο

Την κάλυψε με ένα πανί αλλά μόλις το τράβηξε οι κριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους!