,

Ο Λευκός Πύργος θα «ντυθεί» στα πορτοκαλί για καλό σκοπό!


Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ο Λευκός Πύργος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, θα στολιστεί με υπέροχα πορτοκαλί χρώματα, ενώ την ίδια ημέρα στην Πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί εικαστικό δρώμενο με στόχο την ενημέρωση γύρω από την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.Αποτέλεσμα εικόνας για λευκος πυργος πορτοκαλι

Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από το επιστημονικό προσωπικό της δομής «Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους» του Δήμου Θεσσαλονίκης και προβολή ταινίας σχετικού περιεχομένου, στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, τονίζει: Η βία κατά των γυναικών είναι έγκλημα. Η δημιουργία και λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, θυμάτων βίας, από το 2013 στο Δήμο Θεσσαλονίκης, έχει εξασφαλίσει την προστασία των γυναικών που έπεσαν θύματα της βίας καθώς και των παιδιών τους. Μετά και την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ, συνεχίζεται η λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, σε μια εποχή που, δυστυχώς, η οικονομική κρίση έχει αυξήσει τα φαινόμενα βίας κατά των γυναικών!

ΠΗΓΗ: eurokinissiΓνωρίστε τα πάντα για το «θηρίο» που μεταφέρει τον Ομπάμα!

Διάσημοι αθλητές ποζάρουν ΧΩΡΙΣ ρούχα και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άναυδους!