,

Ο κομμωτής που κουρεύει δωρεάν τους μικρούς μας φίλους με την προϋπόθεση να διαβάσουν δυνατά ένα βιβλίο!


Το κουρείο που βρίσκεται στο Michigan δεν μοιάζει σε τίποτα μ’ αυτά που ξέρατε! Έχει αποφασίσει να επιστρέφει τα χρήματα στα μικρά πλασματάκια που διαβάζουν,ενώ κουρεύονται, ένα βιβλίο δυνατά!

barbershop-price-discount-kids-read-aloud-the-fuller-cut-5

Ο κομμωτής του συγκεκριμένου κουρείου, Ryan Griffin, εμπνεύστηκε αυτή την ιδέα από μια παρόμοια που είχε εφαρμοστεί στο Harlem! Σκοπός της κίνησης αυτής, δεν είναι μόνο να ενθαρρυνθούν τα παιδιά στο να διαβάζουν αλλά κυρίως επειδή το κομμωτήριο απευθύνεται σε διαφορετικές κοινότητες και τα βιβλία παρουσιάζουν θετικές εικόνες των Αφρο-Αμερικάνων!

barbershop-price-discount-kids-read-aloud-the-fuller-cut-7

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Alex Fuller και ο κουρέας Ryan Griffin δηλώνουν: Τόσο οι γονείς όσο και οι δάσκαλοι έχουν λατρέψει την ιδέα αυτή! Για μερικά πλασματάκια το να διαβάζουν είναι μια εύκολη πράξη για άλλα το αντίθετο καθώς η ιδέα της ανάγνωσης τους προκαλεί τρόμο! Όλα αυτά τα πλάσματα, με αυτή την κίνηση, τα ενθαρρύνουμε να προσπαθήσουν ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους να διαβάσουν! Τίποτα δεν σου προξενεί μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων χαμογελαστά μετά την ανάγνωση του βιβλίου!


barbershop-price-discount-kids-read-aloud-the-fuller-cut-10

barbershop-price-discount-kids-read-aloud-the-fuller-cut-1ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής σκοτώνει διαιτητή με μια γροθιά

Άνθρωποι που δεν θα ξαναψωνίσουν από το διαδίκτυο ΠΟΤΕ!