,

Ο 10χρονος με δείκτη ευφυΐας 200, είναι Έλληνας και πρόκειται για το νεώτερο σπουδαστή Πανεπιστημίου!


Ο Ουίλιαμ «Βασίλειος» Μαΐλλης γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2006 στην Κάλυμνο και είναι ο νεώτερος μαθητής που αποφοίτησε από Λύκειο στις ΗΠΑ  και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Community College of Allegheny County σε ηλικία μόλις 10 χρονών!

Αποτέλεσμα εικόνας για william maillis

 

Οι γονείς του πατήρ Παντελεήμων Ηλίας Μαϊλλης και Γιαννούλα Κουρέλ ζούσαν στην Αμερική όταν έφεραν στον κόσμο τρία υπέροχα πλάσματα τον Μιχάλη τη Μαρία και τη Χαρούλα. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’60 ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά τους τον Ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα των προγόνων τους! Εκεί γεννήθηκε και ο μικρούλης Ουίλιαμ!

Αποτέλεσμα εικόνας για william maillis

 

Ο πατέρας του όμως εξακολουθούσε να εργάζεται  στην Αμερική και επειδή είχε κουραστεί να πηγαινοέρχεται Ελλάδα αποφάσισε να φέρει πίσω την οικογένειά του και να εγκατασταθούν στο Κάμπελ Οχάιο.

Ο Ουίλιαμ αμέσως έδειξε πως διαφέρει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Συγκεκριμένα όταν ήταν μόλις ενός όχι μόνο έλεγε όλοι το αλφάβητο αλλά είχε την ικανότητα να το λέει και αντίστροφα. Δεν είχε συμπληρώσει τα δύο του χρόνια όταν ήταν σε θέση να διαβάζει Ιστορία και να γράφει. Μάλιστα την πρώτη του συγγραφική απόπειρα την έκανε τότε, γράφοντας ένα βιβλίο με τίτλο «Η Χαρούμενη Γάτα». Όταν έκλεισε τα δυο, μπορούσε να κάνει πολλαπλασιασμούς, ενώ στα τρία του διαιρούσε πολυψήφιους αριθμούς! Στην ηλικία των τεσσάρων έμαθε τη μητρική του γλώσσα (Ελληνικά) και όταν έγινε πέντε, είχε ήδη γνώσεις στην άλγεβρα και Γεωμετρία!

Να σημειώσουμε πως Ο Ουίλιαμ ήταν 4 χρονών όταν συμμετείχε για πρώτη φορά σε επιστημονικούς διαγωνισμούς κερδίζοντας την πρώτη θέση!

Τώρα ο μικρός μας φίλος είναι 10 χρονών και φοιτά στο Πανεπιστήμιο παρακολουθώντας εντατικά προγράμματα 16 ωρών την εβδομάδα και έχοντας επιλέξει τα εξής μαθήματα:Άλγεβρα, Αγγλική φιλολογία, Ιστορία του 20ού αιώνα, Ανθρωπολογία και Φιλοσοφία της Θρησκείας.


Αποτέλεσμα εικόνας για william maillis

 

Ο πατέρας του, πατήρ Παντελεήμων Μαΐλλης, αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη: Το ΙQ του Ουίλιαμ, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της Σχολής του είναι 200 και έχει φωτογραφική μνήμη. Ό,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύσει και να το αναπαραγάγει!

Ο Ουίλιαμ έχει τέτοια  αγάπη για μάθηση που τα φετινά του γενέθλια αποφάσισε να τα περάσει παρακολουθώντας τις διαλέξεις των καθηγητών του και όχι κάνοντας πάρτι όπως θα συνέβαινε με άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για william maillis

 

Εμείς δεν μένει παρά να ευχηθούμε όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και στο μέλλον να ακούσαμε πάλι το όνομά του συνδεδεμένο με μεγάλα επιτεύγματα!

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ουίλιαμ:

 

 Η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη σαύρα στον κόσμο εισέβαλε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Η τρομακτική στιγμή που πεινασμένα φίδια κατασπαράζουν ένα ιγκουάνα!