,

Νοσοκομείο στο Κάνσας, ντύνει πλασματάκια που έχουν γεννηθεί πρόωρα με στολές ηρώων!


Πάνω από 30 αγγελουδάκια του νοσοκομείου Κάνσας, ντύθηκαν με τις πιο γλυκές στολές ηρώων στο φετινό Halloween!

Πιο αναλυτικά, στο » Saint Luke’s Hospital»  στο Κάνσας, η μη κερδοσκοπική οργάνωση «March of Dimes» ( η οποία έχει ως στόχο να βελτιώσει τη ζωή των μητέρων και των βρεφών) σε συνεργασία με τις νοσοκόμες του συγκεκριμένου νοσοκομείου, έφτιαξαν μικροσκοπικές στολές για τα πλασματάκια που γεννήθηκαν πρόωρα και είναι συνεχώς συνδεδεμένα με μηχανήματα.

Η Hamblin Robinson η οποία είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της οργάνωσης «March of Dimes» ανέφερε: Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «March of Dimes», σκέφτηκε αυτή την ιδέα για τα μικρούλια που γεννήθηκαν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι οικογένειές του περνάνε βδομάδες ολόκληρες ακόμα και μήνες στο νοσοκομείο μαζί τους. Τους παρέχεις τη δυνατότητα να γιορτάσουν το πρώτο Halloween του ζουζουνιού τους  βιώνοντας μια «φυσιολογική» στιγμή.

Ενώ η φωτογράφος των μικρών ηρώων Emmalee Schaumburg συμπλήρωσε: Οι λήψεις αυτών των φωτογραφιών σου προκαλούν τόση συγκίνηση. Ως μανούλα όμως πρόωρου πλάσματος καταλαβαίνω πόσο σημαντικές είναι αυτές οι φωτογραφίες για τους γονείς.Τους παρέχεις στιγμές ελπίδας και χαράς.


(L to R) Photographers Emmalee Schaumburg with Schaumburg Photography, Sally Morrow with Sally Morrow Photography and Helen Ransom with Faces You Love Photography.

 

Επιπλέον η μη κερδοσκοπική οργάνωση «March of Dimes» έδωσε στους γονείς κάρτα με το αποτύπωμα της πατουσίτσας του αγγελουδιού τους, μια πλεχτή κολοκύθα γεμάτη γλυκά και τέλος ένα βιβλίο του Halloween.

Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μας πως είναι οι πιο όμορφοι ήρωες όλων των εποχών!Νιόπαντρο ζευγάρι σόκαρε τους καλεσμένους, στέλνοντάς τους ακατάλληλη φωτογραφία

H πιο διαβαστερή βιτρίνα βιλιοπωλείου σε όλη τη χώρα!