,

«Η νύχτα στο Λαγανά με τις άτακτες τουρίστριες, μου έμεινε αξέχαστη» Η εξομολόγηση ενός 22 άχρονου


Τα μέρη στην Ελλάδα όπου γίνονται τα πιο ξέφρενα πάρτι είναι γνωστά. Μάλλια, Λαγανάς, Φαληράκι, Κάβος. Ένας 22 άχρονος άνοιξε την καρδιά του για τις μοναδικές στιγμές, που έζησε πηγαίνοντας στην Ζάκυνθο το περσινό καλοκαίρι.

«Φτάνοντας στο νησί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Πολύ χαλαρά πράγματα. Τυπικό Ελληνικό νησί με πανέμορφη φύση και ωραίες παραλίες, αλλά τίποτα από όσα είχα ακούσει και δει στην τηλεόραση δεν έδειχναν πιθανά», λέει ο Γιάννης.

Ο νεαρός βρέθηκε με δύο φίλους του στο νησί, μετά από μία πολύ δύσκολη και κουραστική χρονιά, με σχολή αλλά και καθημερινή δουλειά. Ο Γιάννης, όπως αναφέρει ήθελε να «ξεδώσει» και ανυπομονούσε να έρθει η στιγμή για να βρεθεί στον ξακουστό Λαγανά! «Αφού νοικιάσαμε μηχανάκια, πήγαμε στο ξενοδοχείο, αφήσαμε πράγματα και πήγαμε αμέσως στην παραλία. Τα νερά ήταν πραγματικά μαγικά και ένιωσα το σώμα μου να χαλαρώνει απίστευτα.»

Μετά τις ώρες ξεκούρασης που χρειάστηκε μαζί με τους φίλους του, ο νεαρός ετοιμάστηκε για το βράδυ και την επίσκεψή τους. Χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση και με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα, έφτασαν στον Λαγανά. Αυτό που συνάντησαν τα παιδιά, δεν το περίμεναν με τίποτα!

Χαμός από Άγγλους και ιδιαίτερα Αγγλίδες που ήταν ντυμένοι με τα πιο περίεργα κοστούμια! Μεθυσμένοι τραγουδούσαν ασταμάτητα στους δρόμους, ενώ πολύ συχνά έβλεπες άτομα ξαπλωμένα στο πεζοδρόμιο σε μισολιπόθυμη κατάσταση! «Η αρχική εικόνα με σόκαρε, αλλά δεν έδωσα σημασία και μπήκαμε με τα παιδιά στο πρώτο club που βρήκαμε», αναφέρει.

Ο 22 άχρονος όμως είδε τότε όσα περίμενε: «Τα ποτά έρεαν άφθονα οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι, τα ρούχα ελάχιστα και οι στιγμές απίστευτες. Παιχνίδια με νεροπίστολα, σφηνάκια να δίνουν και να παίρνουν και από γυναίκες, η μία καλύτερη από την άλλη»!


Ο Γιάννης δεν δίστασε να μπει κατευθείαν στο «ψητό» και άρχισε να προσεγγίζει κόσμο. Την προσοχή του τράβηξε άμεσα μία ξανθιά ψηλή Αγγλίδα. «Τα βλέμματα έδιναν και έπαιρναν και οι φίλοι μου ουσιαστικά με έσπρωχναν να πάω να της μιλήσω. Ευτυχώς τα Αγγλικά μου είναι καλά και δεν θα είχα πρόβλημα. Ήπια μια γουλιά από το ποτό μου και πήγα!»

Όταν λοιπόν ο αναγνώστης ξεκίνησε να την πλησιάζει, βρέθηκε κοντά της η μελαχρινή φίλη της, που δεν σταμάτησαν να χορεύουν αρκετά κοντά. Τόσο κοντά, που ο Γιάννης, άρχισε να νιώθει πως ανεβάζει θερμοκρασία! «Όταν τις είδα να πλησιάζουν τόσο η μία την άλλη δεν μπορούσα να κρατηθώ! Ευτυχώς με τράβηξαν κοντά τους γρήγορα. Την ώρα λοιπόν που πλησίαζαν μεταξύ τους να φιληθούν, τράβηξαν και έμενα στο μέρος τους με συνέπεια να ενωθούν τα χείλη και των τριών μας», εξομολογείται.

Οι στιγμές από ότι καταλαβαίνετε ήταν απίστευτα καυτές και όπως μας ενημέρωσε, δεν άργησαν να αποχωρήσουν και οι τρεις μαζί για το δωμάτιο των δύο Αγγλίδων! Οι στιγμές που ακολούθησαν…απλά κόλ@ση!Ανέκδοτο: Ένας ασθενής με πρόβλημα… μεγέθους!

Από πού βγήκε η φράση «κάνε τουμπεκί»?