Μερικοί δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό και άλλοι τα κρατάνε σαν φυλαχτά! Στην περίπτωση αυτή ισχύει το δεύτερο όπου η γυναίκα αυτού του άντρα από το Βέλγιο κρατούσε μυστικό για περίπου δύο δεκαετίες.

Αυτός ο άντρας αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 19 χρόνια γάμου όταν ανακάλυψε πως η γυναίκα του που ήταν από την Ινδονησία, πριν παντρευτούν ήταν άντρας!

Ο 64χρον Jan παντρεύτηκε την Μόνικα το 1993. Παρά της νόμιμες δυσκολίες ο Jan κατάφερε να την πάει στο Βέλγιο. Οι δικαστές είχαν αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητά της και την ημερομηνία γέννησής της αλλά τελικά δέχτηκαν το αίτημα.

Αλλά πριν λίγες εβδομάδες έμαθε πως η γυναίκα του ήταν άντρας και είχε κάνει εγχείριση αλλαγής φίλου.

Ο Jan  δεν είχε πρόβλημα που η Μοnica δεν ήθελε να κάνει παιδιά γιατί υποτίθεται πως είχε δύο από τον προηγούμενο γάμο της. Προσποιούταν ακόμη πως έχει περίοδο. Οι φήμες όμως άρχισαν και ο Jan άρχισε να υποψιάζεται και βρήκες μηνύματα στον υπολογιστή της από άλλον άντρα που την απειλούσε και κάλεσαν την αστυνομία, τότε η Monica παραδέχτηκε πως ήταν άντρας πριν τον γνωρίσει. όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος του κατέρρευσε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...