,

Μαύρος άντρας έκανε μεταμόσχευση πέους από λευκό δότη με επιτυχία!


Γεγονός η πρώτη παγκοσμίως μεταμόσχευση πέους από λευκό δότη σε μαύρο άντρα – Ο λήπτης σχεδιάζει να κάνει ιατρικό τατουάζ ώστε το νέο του – λευκό – μέλος να ταιριάζει με το χρώμα του υπόλοιπου σώματός του.

Ένας μαύρος άντρας υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση πέους από λευκό δότη, 17 χρόνια μετά την απώλεια του μορίου του κατά την διάρκεια επέμβασης περιτομής.

Ομάδα γιατρών της Νότιας Αφρικής από το Πανεπιστήμιο Stellenbosch και το Ακαδημαϊκό Νοσοκομείο Tygerberg πραγματοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο την τρίτη παγκοσμίως μεταμόσχευση πέους.

Η ταυτότητα του 40χρονου μαύρου άντρα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο λήπτης σχεδιάζει να κάνει ιατρικό τατουάζ ώστε το νέο του – λευκό – μέλος να ταιριάζει με το χρώμα του υπόλοιπου σώματός του.Ήδη πάντως ο δότης φθάνει σε «κορύφωση», όπως αναφέρουν οι γιατροί του.

Τα ιατρικά τατουάζ συχνά κρύβουν επιμελώς ατέλειες του δέρματος – συμπεριλαμβανομένης της λεύκης (μπαλώματα λευκού δέρματος)- χρησιμοποιώντας χρωστικές ουσίες στο δέρμα.

“Μια χρωματική ασυμφωνία μεταξύ του λήπτη και του οργάνου του δότη θα διορθωθεί με ιατρικό τατουάζ μέσα σε διάστημα έξι έως οκτώ μηνών μετά την επέμβαση”, όπως ανέφεραν οι θεράποντες γιατροί.

Πρόκειται για το τρίτο άτομο που υποβάλλεται παγκοσμίως σε μεταμόσχευση πέους, μία χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε πάνω από εννέα ώρες.


«Την πρώτη φορά που είδε το πέος του, ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικός και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μετά από 17 χρόνια έχει και πάλι πέος», δήλωσε ο καθηγητής Andre van der Merwe. «Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ευτυχισμένους ασθενείς που έχουμε δει στο νοσοκομείο μας”, πρόσθεσε.

Το ανδρικό μόριο του ασθενούς αναμένεται να έχει ανακτήσει όλες τις ουρολογικές και αναπαραγωγικές λειτουργίες του εντός έξι μηνών .

«Περιμένουμε να έχει κανονικές στύσεις που του επιτρέπουν να έχει κανονική σεξουαλική επαφή», δήλωσε ο Van der Merwe προσθέτοντας πως ο λήπτης αναμένεται να ανακτήσει την πλήρη αίσθηση στο πέος του.

Τον Δεκέμβριο του 2014, η ίδια ομάδα ιατρών πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση πέους στον κόσμο. Η δεύτερη ανάλογη επέμβαση έγινε το 2016 στη Βοστόνη.

Για τον καθηγητή Van der Merwe, θα υπήρξαν περισσότερες μεταμοσχεύσεις πέους εάν υπήρχαν περισσότερα ανδρικά μόρια.

«Η διαδικασία αυτή είναι σπάνια καθώς δεν υπάρχουν δότες αυτού του οργάνου», υποστηρίζει ο Νοτιοαφρικανός επιστήμονας.

viaΑυτή είναι η πιο επικίνδυνη γέφυρα του κόσμου που προκαλεί τρόμο και ίλιγγο στους οδηγούς!

10 τύποι αντρών που ερωτεύεσαι κάποια στιγμή στη ζωή σου