,

Μαθήτρια χρησιμοποίησε το μεταφραστή της Google, προκειμένου να προσκαλέσει απομονωμένο συμμαθητή της, να φάει μαζί της!


Ο μαθητής δημοτικού σχολείου, Rafael Anaya, είχε μόλις μετακομίσει από το Μεξικό στην Καλιφόρνια αντιμετωπίζοντας προβλήματα προσαρμογής καθώς δεν ήξερε να μιλά καθόλου Αγγλικά!

Δεν είχε καταφέρει να αναπτύξει δεσμούς φιλίας με κανέναν συμμαθητή του, ώσπου μια μέρα μια μαθήτρια, η Amanda Moore – η οποία περνούσε μέρες παρατηρώντας τον συμμαθητή της να τρώει μόνος του στα διαλείμματα-χρησιμοποίησε το μεταφραστή της Google προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Rafael στη γλώσσα του.

Το γράμμα έγραφε: Θα ήθελες να καθίσεις σήμερα μαζί μου να φάμε; Ψάξε για μένα και εγώ θα σου δείξω που κάθομαι. Μπορούμε να ζωγραφίσουμε ή απλά να πούμε τρομακτικές ιστορίες. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου… Amanda!

girl-google-translate-asks-classmate-lunch-1aΗ συγκινητική και παράλληλα τρυφερή κίνηση της μαθήτριας έγινε γνωστή και αργότερα η μητέρα της Amanda έκανε δηλώσεις στο ABC7 λέγοντας πως τα δυο παιδιά είναι πλέον αχώριστοι φίλοι καταφέροντας να ξεπεράσουν τα γλωσσικά εμπόδια! Ενώ ο Rafael τόνισε πως η Amanda και εκείνος θα είναι φίλοι για μια ζωή!


 Μάνα τσιτσιδώνεται σε σχολείο μπροστά σε όλους τους μαθητές και ψάχνει να βρει τον γιο της

Άνοιγε στρείδια και δείτε τι βρήκε μέσα!