Μια γυναίκα έκανε σεξ με κλειστά μάτια με έναν «άντρα» ο οποίος έπασχε από καρκίνο και ντρεπόταν για τα σημάδια στο κεφάλι του. Αργότερα όμως ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα η οποία την ώρα της σεξουαλικής πράξης φορούσε ένα ερωτικό  σύνεργο το λεγόμενο «strap on». Κι όμως…

Μια κριτική επιτροπή στο Chester Crown Court έχει ακούσει πώς μια γυναίκα υποτίθεται ότι έκανε σεξ με έναν άνδρα που ονομάζεται «Kye Fortune», ο οποίος αναρρώνει από έναν όγκο στον εγκέφαλο που είχε και λόγο ντροπής έκρυβε τα σημάδια του. Μόνο που δεν ήταν, ήταν η 25χρονη φίλη της, Gayle Newland, και την έπεισε να έχει κλειστά τα μάτια, όταν συναντήθηκαν για σεξ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το θύμα επικοινωνούσε με τον «Kye» στο Facebook από το 2011 και πίστευε ότι ήταν μισός Φιλιππινέζος και μισός Λατίνος. Και βασικά άντρας.

UNILADs Woman Discovers Boyfriend Is Actually Female Best Friend Wearing Prosthetic Penis image

O «Kye» της είπε πως είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, και οι γιατροί κατέληξαν εύρεση ενός όγκου στον εγκέφαλο, οπότε ήταν στο νοσοκομείο και δεν ήταν καλά για να την συναντήσει. Αλλά μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο, και η καταγγέλλουσα είπε στην αστυνομία ότι είχε υψηλή φωνή.

Ο καταγγέλλουσα είπε στην αστυνομία:

«Μου έλεγε πόσο πολύ τον είχα βοηθήσει ψυχολογικά με την ασθένειά του. Μου είπε ότι ήταν ένα σημάδι, και γι αυτό θα πρέπει να παντρευτούμε, θα πρέπει να κάνουμε παιδιά, κι άλλα τέτοια.»

Τελικά, κανόνισαν να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο στο Τσέστερ.

Υπήρχε όμως ένας όρος, Ο «Kye» επέμενε ότι έπρεπε η καταγγέλλουσα να έχει κλειστά τα μάτια της όλη την ώρα, λόγω του ότι ήταν ανήσυχος για το πως θα της φαινόταν  καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει καλά λόγω προβλήματος που είχε στα νεφρά

Ο καταγγέλλουσα ανέφερε ότι, όταν μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο «Kye» ήταν στο μπάνιο, και το κρεβάτι ήταν καλυμμένο με ροδοπέταλα και Hello Kitty αρκουδάκια..

UNILADs Woman Discovers Boyfriend Is Actually Female Best Friend Wearing Prosthetic Penis image

Το θέμα όμως είναι ότι δεν έγινε μόνο μία φορά αλλά ΠΕΝΤΕ! Κι εγώ αναρωτιέμαι πως δεν κατάλαβε μετά από πέντε φορές ότι δεν ήταν άντρας.

 

 

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας