,

Μάγκας: Αυτός ο άντρας όχι μόνο τα έχει ταυτόχρονα με 2 γυναίκες αλλά τις άφησες έγκυες και θα μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι!


Όταν μία οικογένεια ανακοινώνει πως περιμένει παιδί, συνήθως είναι δύο γονείς που λένε με ενθουσιασμό τα ευχάριστα νέα. Ωστόσο, για τον Adam Lyons και τις δύο γυναίκες του, είναι τρεις γονείς που ενθουσιάζονται με τα νέα του ερχομού του μωρού τους.

Δύο χρόνια πριν, ο Adam Lyons, 36, που είναι από το ανατολικό Λονδίνο αλλά τώρα ζει στο Austin του Τέξας, πήρε τον τίτλο του “πιο τυχερού ανθρώπου στον κόσμο” λόγω της ασυνήθιστης συμφωνίας που έκανε με τις δύο φίλες του, Brooke Shedd και Jane Shalakhova. Τότε, ο Adam και η Brooke είχαν έναν γιο μαζί, τον Dante, 2 ετών, αλλά τώρα περιμένουν και άλλο ένα παιδί αφού η Jane έμεινε έγκυος.

Το τρίο – που μοιράζονται ένα τεράστιο κρεβάτι – πιστεύουν πως το νέο τους μωρό που αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, θα κάνει την οικογένειά τους ακόμα πιο πλήρη. O Adam, 36, λέει: “Είναι πολύ γλυκό που όλοι θα μεγαλώσουμε τα μωρά μαζί. Το έχουμε συζητήσει πολύ και θεωρούμε πως είμαστε όλοι γονείς του.

Adam with girlfriends Brooke (far left) and Jane (centre) in Austin who is preparing for the new addition to their family. Also pictured is Adam and Brooke's son Dante, twoUnconventional: Jane is now 31 weeks into her first pregnancy and insists she is looking forward to raising her son with her boyfriend and girlfriend 

Με τα παιδιά, οι τίτλοι μας θα είναι και επισήμως “Μπαμπάς”, “Μαμά”, και “Μαμά”. Για εμάς, το τρίο δουλεύει πολύ καλύτερα από το ζευγάρι. Πράγματι, πιστεύουμε πως αυτό είναι το μέλλον των σχέσεων αφού μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα πολύ καλύτερα.”

Adam Lyons was dubbed the luckiest man alive because of his unusual living arrangements with his two girlfriends Brooke Shedd and Jane ShalakhovaAdam with Brooke Shedd, 28, right, and Jane Shalakhova, 27, left, who all live as a 'throuple' in Austin, Texas

Λένε πως οι περισσότεροι φίλοι τους είναι σε συμβατικές σχέσεις με παιδιά και δουλειές και παλεύουν πολύ σκληρά για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Πιστεύουν πως είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλεις πέρα σε μία οικογένεια με δύο γονείς. Αλλά με τους τρεις, ο ένας από αυτούς έχει πάντα την δυνατότητα να φροντίζει τα παιδιά. Έτσι έχουν αρκετό χρόνο και λιγότερες εντάσεις.

Jane, who is originally from Russia with Brooke's sons Oliver and Dante. She says they boys see nothing unusual about their arrangement as it's all they know Adam Lyons, Brooke Shedd, far right, and Jane Shalakhova, centre. The trio are planning a trip to the UK once the baby's born to meet Adam's friends and family 

«Με τρεις ανθρώπους είναι πολύ πιο εύκολο να καλυφτούν και οι σεξουαλικές ανάγκες. Αρχικά όταν μιλήσαμε για την σχέση μας, δεχτήκαμε άσχημες κριτικές και σχόλια από ανθρώπους που έλεγαν πως δεν θα αντέξουμε. Αλλά έχουν περάσει 5 χρόνια και αυτό που ζούμε δεν είναι μια φάση ή τρέλα.

Occasionally, Adam, Brooke and Jane like to involve a fourth partner in their sex life but admit that they're exhausted with two kids and another baby on the way


Είμαστε μια πραγματική οικογένεια με χαρούμενα, υγιή παιδιά.  Ο γιος μας, Oliver δεν καταλαβαίνει πως η οικογένειά μας δεν είναι “φυσιολογική.” Αυτό είναι το μέλλον των σχέσεων, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να χαίρονται την αγάπη με όποιον τρόπο πιστεύουν πως τους ταιριάζει.»

Bisexual Brooke says Jane's pregnancy is a 'dream come true' as she's always wanted four sons 

Η Jane λέει πως ποτέ δεν είχε σκεφτεί να κάνει παιδιά μέχρι που κατάλαβε πόσο πιο εύκολο ήταν με τρεις γονείς. Δουλεύει μαζί με τον Adam στην εταιρία του και λέει πως όταν είχε φίλο παλιότερα ποτέ δεν ήθελε ή δεν σκεφτόταν για παιδιά.

Adam was dubbed 'the luckiest man alive' when news of his three-way relationship first emerged two years ago 

“Με τρεις γονείς, μπορείς ακόμα να έχεις κοινωνική ζωή, να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τους άλλους και να μοιράζεσαι τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην καταλήξεις μια στερημένη μητέρα!”

Η Brooke, 28, που δηλώνει αμφιφυλόφιλη και έχει έναν γιο, τον Oliver, από προηγούμενη σχέση – λέει: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της Jane – λατρεύω να μιλάω στην κοιλιά της. Πάντα ήθελα 4 γιους και βλέπω αυτό το όνειρο σιγά σιγά να πραγματοποιείται. Πιστεύω η σχέση μας είναι πολύ αισθησιακή.

An incredible family! Their arrangement may be unusual but Adam insists that having three parents on hand to raise children makes like a lot easier 

Θα ήθελα πολύ να κάνουμε έναν γάμο έτσι ώστε να δείξω την δέσμευσή μου στον Adam και την Jane. Ο Oliver λέει πως θα ήθελε να παντρευτεί μια μέρα και ξέρει πως τρεις άνθρωποι μπορούν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί στην ίδια σχέση. Πιστεύω πως είμαστε ένα πολύ καλό παράδειγμα για εκείνον.”

Οι τρεις τους συζούν στο ίδιο σπίτι και συνεργάζονται πολύ καλά όπως λένε.

Brooke and Adam's son Dante, two, left, and seven-year-old Oliver - her son from a previous relationship. Adam insists having three parents makes life much easier than a traditional monogamous relationship 

O Adam είπε: “Είμαστε πολύ ανοιχτοί στην σχέση μας και κοιμόμαστε και με άλλους ανθρώπους αλλά για να είμαστε ειλικρινείς πλέον δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και κουρασμένοι με τα παιδιά μας. Εάν θέλαμε να προσθέσουμε κάποιον, σίγουρα θα μπορούσαμε.”Το καρμικό μάθημα της ζωής σου με βάση την ημερομηνία που γεννήθηκες!

Πλήθος συγκροτημάτων τιμούν τον Cornell στις συναυλίες τους – [Video]