«Η εμπειρία με την καθηγήτριά μου, μου σημάδεψε για πάντα τη ζωή». Αυτό δήλωσε ένας έφηβος στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε επαφές με την καθηγήτρια που το έκανε αγγλικά και μαθηματικά. Ο 15χρονος πήρε την απόφαση να μιλήσει για τη «σχέση» του με την καθηγήτρια, στον αδερφό του και αργότερα και στη μητέρα του.

Η 30χρονη Caroline Berriman, όχι μόνο ανάγκαζε τον ανήλικο σε συνευρέσεις μαζί της αλλά του είχε πει ότι ήταν έγκυος. Σύμφωνα με το 15χρονο οι επαφές τους ήταν πάνω από 50 και πάντα χωρίς προφύλαξη!

Η 30 καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με αναστολή, κάτι που εξόργισε τον νεαρό: «Αν ήταν άντρας και εγώ κορίτσι, τότε η ποινή θα ήταν πιο αυστηρή», δήλωσε. Εκτός από τη διετή κάθειρξη, της επιβλήθηκε και κοινωνική εργασία 250 ωρών ενώ αποβλήθηκε από το σχολείο στο οποίο δίδασκε στο Μάντσεστερ

Η γνωριμία τους έγινε στο σχολείο του και άρχισαν να μιλάνε μέσω διαδικτύου, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους. «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ανταλλάσσαμε μηνύματα και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε κάτι που έμοιαζε με σχέση. Με τον καιρό, έγινε πιο σοβαρό», είπε και τόνισε «με σύστησε στη δίχρονη κόρη της η οποία με αποκαλούσε μπαμπά. Της έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας της, αλλά φίλος της μητέρας της».

teachin21

teachin11

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας