,

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή – Αυτός ο άντρας «αρμέγει» αράχνες και πληρώνεται


Ο 47χρονος Hector Aguilan από τις Φιλιππίνες, είναι επισήμως γνωστός ως αυτός που «απορροφά» το δηλητήριο από τις αράχνες.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως αν και πολλές φορές τον έχουν δαγκώσει δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει τη δουλειά του. Αν και στην αρχή φοβόταν λίγο πλέον έχει συνηθίσει. «Οι αράχνες είναι υπέροχες. Δεν υπάρχει τίποτε που πρέπει να φοβάσαι. Είναι μια λανθασμένη αντίληψη που έχουμε λόγω της ψευδούς διαφήμισης από την κινηματογραφική βιομηχανία. Για την ιστορία, μόνο μερικές αράχνες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους ανθρώπους. Οι περισσότερες από αυτές δεν είναι θανατηφόρες.»


Κάνοντας τις αράχνες να «κοιμούνται» με διοξείδιο του άνθρακα, εξάγει το δηλητήριο μέσα από τις αράχνες, τις «αρμέγει». Ο ίδιος εξηγεί για τη διαδικασία: «Ένας αγωγός από κάθε αδένα που έχει δηλητήριο έχει ένα μικρό άνοιγμα στην άκρη του. Καθώς η χαμηλή τάση (του ρεύματος που χρησιμοποιείται με τη διαδικασία) διέρχεται στην αράχνη ο μυς που περιβάλλει κάθε αδένα πιέζει το δηλητήριο προς τα έξω μέσω του αγωγού και το βγάζει έξω μέσω του ανοίγματος».

https://www.youtube.com/watch?v=9Uxx09YkmkIΗ γυναίκα – αφέντρα που πληρώνεται για να βγάζει βόλτα τους πελάτες της!

Στην Ισπανία εκσφενδονίζουν νεκρούς αρουραίους για χάρη ενός φεστιβάλ!