,

Ιστορία που μοιάζει να έχει βγει από σαπουνόπερα! Γυναίκα ανακαλύπτει πως ο αρραβωνιαστικός της είναι ετεροθαλής αδερφός της!


Μια γυναίκα λίγες εβδομάδες πριν το γάμο της ανακάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της είναι ετεροθαλής αδελφός της και μάλιστα πως εκείνος το γνώριζε εδώ και ένα χρόνο και δεν της είχε πει τίποτα για να μην την χάσει!

Η γυναίκα βρισκόμενη σε πανικό έγραψε στο  Reddit ζητώντας μια συμβουλή! Περιέγραψε τη ζωή της με το φίλο της και προσέθεσε πως ο βιολογικό της πατέρας ήταν πάντα απών ενώ η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της έμοιαζε τέλεια.

Όλα άρχισαν όταν έφτιαχνε τις προσκλήσεις με την μελλοντική της πεθερά και έμαθε για πρώτη φορά πως ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της δεν ήταν ο βιολογικός του πατέρας. Τότε ζήτησε να δει μια φωτογραφία του και και συνειδητοποίησε πως ήταν ο δικός της πατέρας!

Προς μεγάλη έκπληξη, οι περισσότεροι χρήστες της απάντησαν με αγάπη και συμπόνια.

Η γυναίκα ανέβασε μάλιστα και ενημέρωση της κατάστασης της για να ευχαριστήσει τους άγνωστους που την στήριξαν. Έγραψε πως αρχικά αποφάσισαν να προχωρήσουν στο γάμο τους όμως όταν είπαν την αλήθεια στην οικογένεια του αρραβωνιαστικού της εκείνοι αντέδρασαν άσχημα και τους ξέκοψαν. Μετά από αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν καθώς δεν ήθελαν να  έχουν άλλες παρόμοιες αντιδράσεις. Πριν ακυρώσουν όμως τα σχέδια τους θα κάνουν ένα τεστ DNA και θα πράξουν ανάλογα.


Δεν ξέρω κατά πόσο η ιστορία είναι 100% αληθινή αλλά η ζωή μερικές φορές μπορεί να παίξει πολύ περίεργα παιχνίδια…!Η απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ – Έβγαλαν την Παρασκευοπούλου στον αέρα χωρίς…

Γυναίκα εγκαταλείπει σκύλο με τεράστιο όγκο! Τελικά όμως το πλήρωσε ακριβά!