,

Υπάλληλος απολύθηκε για τον ποιό απίστευτο λόγο – Δείτε γιατί


Mια υπάλληλος απολύθηκε επειδή φορούσε ίσια παπούτσια και κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 120.000 υπογραφές σε ένα διαδικτυακό αίτημα με το οποίο ζητά από τις αρχές της χώρας να κηρύξουν παράνομη την πρακτική μιας εταιρείας να απαιτεί από τις γυναίκες υπαλλήλους της να φοράνε ψηλοτάκουνα στη δουλειά τους.

Ο αριθμός υπογραφών στο αίτημα της Νίκολα Θορπ γρήγορα ξεπέρασε τις 100.000 που απαιτούνται προκειμένου το βρετανικό Κοινοβούλιο να εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεδριάσει για να συζητήσει την υπόθεση.

 

Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε η ίδια, τον περασμένο Δεκέμβριο όταν έπιασε δουλειά ως ρεσεψιονίστ στην εταιρεία PwC, πήγε την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα φορώντας ίσια παπούτσια. Εκεί οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να φοράει ψηλοτάκουνα.


Όπως περιέγραψε σε βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκείνη αρνήθηκε να δεχθεί την προσφορά που της έκαναν για πάει να αγοράσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με αποτέλεσμα να την στείλουν στο σπίτι της χωρίς να της καταβάλουν αποζημίωση.

Η εταιρεία Portico, μέσω της οποίας η Θορπ βρήκε τη δουλειά, είχε ορίσει τον ενδυματολογικό κώδικα κι αναθεώρησε έκτοτε την πολιτική της.

Σήμερα διατείνεται ότι «όλες οι γυναίκες συνάδελφοι μπορούν να φοράνε ίσια παπούτσια ή γόβες με πολύ χαμηλό τακούνι αν το προτιμούν».

 Ο γάμος ήταν τέλειος – Όταν όμως το ζευγάρι έμεινε μόνο του, ο γαμπρός λιποθύμησε με αυτό που είδε

Ο Πόντιος που ξετρέλανε κοινό και κριτές στο x factor!